reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Aaaa faktycznie, przypominam spobie jak wstawiałaś link:tak: fajne to! A kiedy kupujesz?
Dziunka wiesz co chyba dostanie to na dzien dziecka(moze troche wczesniej) narazie kaske zbieram na to...poza tym chce mu kupic ta duza ciezarowke wadera tez na dzien dziecka...

Agrafka super te foteliki co wkleilas:-) my mamy cos podobnego i Kacper caly czas na tym siedzi...ma do tego kanape jak wroce do domku to zrobie Ci zdjecie.

reklama
Ja kupuje dla Olinka taki normalny stolik i krzesłeka, tylko nie mogę sie zdecydować na ktore:
STOLIK +KRZESEŁKA ECODESIGN WYJĄTKOWY MAMUT DREWNO (1435876484) - Aukcje internetowe Allegro
albo z tych tylko wybieramy kolor :)
albo dziewczyna ma stronę i ona na zamowienie robi:
Zdjęcia użytkownika: neju.pl - Inspiracje

a to jej strona:
www.neju.pl

Mój mężus wczoraj kupił Olisiowi zestaw do piaskownicy
http://allegro.pl/zestaw-taczka-wiaderko-lopata-wader-hit-promocja-i1552559508.html
taczka wymiata :)

Ostatnia edycja:
Maxwell - my też mamy Recaro dla obu kobitek i jesteśmy zadowoleni,;-) Hanka szybko nauczyła się wyjmować ręce z pasów, Gonia właśnie to odkryła.

ja siedzę i wybieram foteliki na rower, dominują wsrod opini Hamax oraz Kettler.
wybrałam taki
http://allegro.pl/fotelik-rowerowy-hamax-siesta-kask-na-rower-2011-i1538787733.htmlniech tylko mąż zobaczy cenę..........
z drugiej strony zastanawiam się nad kupnem jakiegos ok 200 zł przecież to też fotelik, juz nie wspomnę o takich ktore kosztują poniżej 100 zl, ale znając mnie będę żałować ze nie kupilam droższego, ech.....

codziennie cos nowego mi do głowy przychodzi co kupic ;/ i okazuje się ze wszystko TAAAKIE NIEZBĘDNE ;P

Ula myśle, ze taki fotelik za 200zł też bedzie dobry. Ważne jest, zeby miał solidne mocowanie i pasy. A najważniejszy jest kask. To moje zdanie.

Ula mi sie link z fotelikiem rowerowym nie otwiera:-( co do hamaxa moj M bedzie ta firme kupowal dla Mai aby ja do przedszkola wozic i znalal wlasnie jakies do 200zl bo ma dobre opinie chyba kiss sie niazywa...
Ilona a Ty jaki masz ten fotelik rowerowy?
Ula ten estaw do piachu jest super tez mamy ta taczke ale wiaderko z akcesoriami musimy dokupic.

gieoska hamaxy są bardzo polecane, ten siesta ma funckję odchylania do tyłu, zeby w razie czego dziecko jak zasnie. Nie wiem czy nam ta opcja jest wogole potrzebna ale kurczę fotelik kupuje sie na lata a noz widelec pojedziemy nad morze rowerami ;p i mały wtedy mógłby drzemać :)

gieoska hamaxy są bardzo polecane, ten siesta ma funckję odchylania do tyłu, zeby w razie czego dziecko jak zasnie. Nie wiem czy nam ta opcja jest wogole potrzebna ale kurczę fotelik kupuje sie na lata a noz widelec pojedziemy nad morze rowerami ;p i mały wtedy mógłby drzemać :)

Ula czytalam o tym ze te foteliki wlasnie maja to odchylenie do spania nam to nie jest potrzebne i taki dokladnie M chce kupic HAMAX FOTELIK ROWEROWY KISS BASIC SILVER KURIER ! (1546982469) - Aukcje internetowe Allegro Maja ma do przedszkola 2 km wiec marne szanse ze zasnie:-)

reklama
Kupiłam Miłkowi wczoraj kosiarkę :D Za całe 30 zł :p

Podobną do tej
moz-screenshot-36.png
moz-screenshot-37.png
http://allegro.pl/kosiarka-malego-ogrodnika-nowy-model-gratis-i1536079008.html

Takiego hitu dawno nie było, wsyztskie zabawki Miłka FP i inne pierdoły kurzą się w kącie a to normalnie czad. Wczoraj całe popołudnie z tym szaleje, z Joasią się kłócili a potem ładnie dzielili :) Od rana dalej szaleje, mama mówiła, właśnie zabrali ją na spacer :D

Do góry