reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

tak tak, to wiem :) ta gumka robi wlasnie za cały mechanizm niekapkowy jednak w nuku to jest taki plastikowo-gumowy krążek nakładany miedzy butelke a nakretke.

NUK butelka 150 ml z ustnikiem i uchwytem - KRECIK (1437340137) - Aukcje internetowe Allegro

o takiej nakładce myslę. Opis czesci :D

reklama
nooo Mama wlasnie o tym mowilam :)
Kira a Ty z tą nakładką chciałaś napoić małego hehehehhehehe

ja juz myslalam ze to ja cos knocę i latalam po domu szukając tej nakladki hehheheh no ale dobrze myslalam ze ona sluzy do podrozy.

Kira ale jak to ze leci jak z kranu? Czyli macie teraz kapek?

Hahahaha le afera nukowa sie zrobila, kazda o tym samym pisze a dogadac sie nie mozemy hehehhehe

w każdym razie ja juz nie uzywam bo Oli mi dwa smoczki zgryzł, drugi ledwo mu dalam, mielismy go moze 5 minut :) muszę kupic kolejną butlę moze tego aventu z twardym ustnikiem dla mojego bobra :)

Co do niekapków to KOnrad ładnie pije z niekapka TT ale nie mogę go nauczyć żeby podnosił. Musze go kłaść bo ja mu daje żeby sam trzymał na stojąco to go wyrzuca na ziemie...

Tak z innej beczki... powoli zaczynam rozglądać się za kurteczką na wiosne ale nic mi w oko nie wpadło. Może widziałyście na necie coś fajnego :)))

o o wlasnie to od spodu i ula;) i wyjelam no i cieknie wiec kapek:D jak diabli;) wlasnie nikt mnie nie uswiadomil ze to sie wyjmuje, no niby skad, a wyjelam bo sama nie umialam pociagnac;)hehe

hm to dziwnego masz kira tego nuka, u mnie i podejrzewam ze u mamy tez nie było tego co pokazała kilolek...

to super ze sie w koncu dogadałysmy bo juz myslalam ze dawalas pic z tym zaworkiem co pokazala mama

Co do niekapków to KOnrad ładnie pije z niekapka TT ale nie mogę go nauczyć żeby podnosił. Musze go kłaść bo ja mu daje żeby sam trzymał na stojąco to go wyrzuca na ziemie...

Tak z innej beczki... powoli zaczynam rozglądać się za kurteczką na wiosne ale nic mi w oko nie wpadło. Może widziałyście na necie coś fajnego :)))
Asia ja chce kupic cos w tym stylu KURTECZKA CHŁOPIĘCA H&M JAK NOWA (1443163130) - Aukcje internetowe Allegro , CUDNA KANGURKA H&M 6-9 MIESIĘCY ! (1441043721) - Aukcje internetowe Allegro
Świetna wiosenna H&M w krateczkę (1434094055) - Aukcje internetowe Allegro oczywiście w odpowiednim rozmiarze , no chyba że zobacze coś co mi się bardzo spodoba ;)

Kira nie mówie ze jestes nie kumata :):) Po prostu pokazałam te czesci butelki bo ja i Ula wlasnie takiego typu mamy. No a takiego nuka z uszczelka co pokazała kilolek to nie widziałam. Takie to ja mam w avencie ;p i tez nie wyciagam bo mój młody z tego pije i ja próbowałam i leci lekko....

ps. ja kupilam marcelowi wlasnie taka kurteczke. Bardzo mi sie podobała juz na jesien ale kupiłam mu inną cieplejszą. Takze tą zakupiłam teraz :
1431876353.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Mama ile płaciłas za aventa niekapka?
na necie jest od 13 zł i az sie wierzyc nie chce bo u mnie na miescie ok 25 a to jeszcze nie W-wa, tylko ze na opakowaniu jest O% BPA moze to jakas nowość?
Bo czym sie rozni ten od tego? widzę ze ceną i tym bpa, czyli jak te bpa są droższe to u mnie wcale nie jest tak źle z ceną.
AVENT KUBEK NIEKAPEK 260 ML + UCHWYT GRATIS! (1449742842) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
KUBEK NIEKAPEK AVENT 260 ml nowe wzory 0%BPA (1435059386) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Do góry