reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
My mamy niekapek Nuka ale co Olinka chce do niego przekonac pogryzie mi ustnik ze dziurki się psują i muszę kupować nowy, z niego pije ale ze Olis mało pije muszę mu podac picie, przechylic i napoic, sam z siebie nie weźmie kubeczka.
My pijemy ze smoczka herbatki bo z tego wypije mi dosc duzo np. 40 ml naraz a z Nuka bardzo mało. I nie wstydzę sie ze pijemy ze smoczka :-D
Mamy też niekapek Nuby ale ma taki wielki dziub ze czasami dam sie w nim napic ale sam mnie nie przekonuje. Oczywiscie kupilam tez kapek TT, ale Oli tylko chlapie nim wiec leży w szafce i mam kubeczek lovi 360 a i tak pijemy ze smoczka.

Muszę zakupic ten Aventu niekapek, chociaż on taki nie do konca niekapek bo kapie, wiem to bo kiedys kupilam go małej dziewczynce ktorą sie opiekowalam dwa tygodnie (siostra cioteczna ja u mnie zostawila) i ten kapek kapał....

mama ten lovi ma kształtem podobny ustnik do nuka :)

ale co tam kupię jeszcze pewnie tego aventu raz jeszcze :-D

ula my mamy ten sam kubek nuka ale ja mojemu wyjelam to gumowe cos pod smokiem i jest kapek:) niekapek ignas nie ogarnal niestety a z kapka ciagnie jak szalony:)

a ja tego gumowego krążka nie mam....taki co był na całą dziurkę tzn otwór buteleczki?? myslalam ze to jak sie chce na wyjazd i zeby nie kapało? posialam to gdzies, nie wiedzialam do czego to jest? W zyciu bym nie pomyslala ze ma to byc na dziurce.....o to chodziło?

My mamy ten Lovi 250 ml 12+ i Asia go bardzo lubi od samego początku, nie kapie, mam go często w torbie nawet do góry nogami i jeszcze się nie zdarzyło. Tam jest regulacja ssania i to też jest przydatne:tak:avent u nas się nie sprawdził, kapał. Marta z Etną mają chyba z TT i też fajne są:tak:

Muszę Asi kurtkę kupić jeszcze taką zimową, nie opłaca mi się nowej bo zaraz koniec zimy i Asia wyrośnie, a nawet brak kasy:-(

a ja tego gumowego krążka nie mam....taki co był na całą dziurkę tzn otwór buteleczki?? myslalam ze to jak sie chce na wyjazd i zeby nie kapało? posialam to gdzies, nie wiedzialam do czego to jest? W zyciu bym nie pomyslala ze ma to byc na dziurce.....o to chodziło?

kurcze to sie dogadamy:) ja wyjelam bo mnie wkurzalo...pod nakretka ze smoczkiem takie krazek a widzisz moze z nim w ogole nic nie lecialo:/ to moze ja nie kumata w kazdym razie wyjelam to i leci jak z kranu:)

haha ja sie zastanawiam o czym Kira pisze :D no i tak mysle i mysle.........i wymyslilam ze chodzi Ci o ta zielona uszczelke. W butelkach Balonik tez takie cos jest. Ale to sie wyjmuje przy piciu bo ona jest tylko chyba do transportu zeby nic nie wyleciało. Wiec nie dziwne ze Ignacowi nie leciało. Butelka i smok nuka bez uszczelki jest wersją niekapkową :) Jak przechylisz to nie leci.

reklama
Do góry