Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
do mnie to cos nie przemawia. Mój zapewne chciałby sie z tego zapewne wyswobodzić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KIDOLAND - RayShade, BeddieBye, Poppit, SwaddleMe, DuoMat, Snuzzler, Traveller, TinyDiner Widizałyście jakie fajne? A mam ochotę sobie zrobić trzecią córkę, no ew. syna żeby go w to zawinąć![]()
Ja dziś siedze cały dzień na allegro i szukam firanek... chyba nigdy ich nie znajde. Poza tym szukam obrazu mój mąż stwierdził, że może kupimy sobie na Walentynki taki wspólny prezent do domu)) Jeszcze oglądam chlebaki bo przydałoby się już nie trzymać chleba w reklamówkach... Więc siedze i szukam i szukam
))
Ja mam x-landera XQ a co do obrazu to myśle coś tego typu:Asia jaki Ty masz model tego x-landera?
i o jakim obrazie myslicie do salonu??
Azza a widziałaś u tego sprzedawcy tryptyki? Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro tam w galerii mają duży wybor mi się motywy kwiatowe bardzo podobają. Cos musze sobie takiego do sypialni strezlić
Ja mam x-landera XQ a co do obrazu to myśle coś tego typu:
PROMOCJA______Obraz tryptyk 150x85 Obrazy ARTPRINT (1444706536) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Art Beauty MODERN WENGE obraz 120x70cm NOWOŚĆ FV (1445072814) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
O, dzięki... jakoś przeoczyłam tego sprzedawce))
Asia mi sie ten pierwszy podoba sliczny jest:-) ja tez mam tryptyk tylko ze u mnie sa zywe kolorki:-)