Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Ula ja płaciłam 26 zł ;/ no ale ten ja patrzylam na allegro i tam po 21 zł + przesyłka 8 lub 9 zł wiec sie nie opłacało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No też takie oglądałam. W tamtym roku miałam super z Cubusa i chciałam większa taka wyłapać ale nie widze takich. Mogłoby byc cos takiego: http://allegro.pl/86-next-bajerancka-wiatrowka-wiosna-super-hit-i1429706113.htmlAsia ja chce kupic cos w tym stylu KURTECZKA CHŁOPIĘCA H&M JAK NOWA (1443163130) - Aukcje internetowe Allegro , CUDNA KANGURKA H&M 6-9 MIESIĘCY ! (1441043721) - Aukcje internetowe Allegro
Świetna wiosenna H&M w krateczkę (1434094055) - Aukcje internetowe Allegro oczywiście w odpowiednim rozmiarze , no chyba że zobacze coś co mi się bardzo spodoba![]()
Kira nie mówie ze jestes nie kumataPo prostu pokazałam te czesci butelki bo ja i Ula wlasnie takiego typu mamy. No a takiego nuka z uszczelka co pokazała kilolek to nie widziałam. Takie to ja mam w avencie ;p i tez nie wyciagam bo mój młody z tego pije i ja próbowałam i leci lekko....
ps. ja kupilam marcelowi wlasnie taka kurteczke. Bardzo mi sie podobała juz na jesien ale kupiłam mu inną cieplejszą. Takze tą zakupiłam teraz :
Zobacz załącznik 325520
Ola te droższe maja uchwyt.
Mama śliczna kurteczka.
Ja dziś w pepco widzialam sliczne sukienki biale za 29zl i tak mysle ze chyba musze kupic, w maju idziemy na wesele to sie przyda nie ;-)
Polecam, mam kilka dla Julki
Chciałam Asi kupić kurtkę, jeszcze taką ciepłą. Wszędzie wykupione rozmiary poniżej 92:-( a ja potrzebuję 80, no max 86. Nawet po lumpach już szukałam i albo brzydkie albo nie ma
Ale dostałam dziś dla Asi w lumpie SUPER ogrodniczki a dla Julki świetny stanik;-)
edit w niektórych sklepach kutki są ale przecenione np ze 120 na 100![]()
haha no to promocja po byku ;]
Aza hahahaha a widzisz mówiłam ze kilka razy juz licytowałysmy razemno a ja gapa nie zauwazylam Twojego nicku ;p jakos całkowicie przypadkiem wpadlam na ta kurtke w ostatnich minutach. Własciwie nie szukałam kurtki a ona mi sie otwarła przypadkiem
mysle eeeee fajna, w sumie trzebaby tez kupic no i zastanowic musialam sie migiem ale przewazyl fakt ze ona mi sie juz na jesień podobała no i bedzie pasowac kolorystycznie do bezowo-pomaranczowych adidasów lub do niebieskich kaloszy
teraz musze poszukać cieńszej czapeczki
bo mamy taką z barankiem od spodu. Przydałaby sie podobna tylko bez barana ;p
a bo ja niemota myslalam, ze o avencie mowaKira nie mówie ze jestes nie kumataPo prostu pokazałam te czesci butelki bo ja i Ula wlasnie takiego typu mamy. No a takiego nuka z uszczelka co pokazała kilolek to nie widziałam. Takie to ja mam w avencie ;p i tez nie wyciagam bo mój młody z tego pije i ja próbowałam i leci lekko....
ps. ja kupilam marcelowi wlasnie taka kurteczke. Bardzo mi sie podobała juz na jesien ale kupiłam mu inną cieplejszą. Takze tą zakupiłam teraz :
Zobacz załącznik 325520
na penwo przez uszka. Same uszka kilkanaście zł kosztują. Ja ostatnio 32zł za niekapek aventa zaplacilam :/Mama ile płaciłas za aventa niekapka?
na necie jest od 13 zł i az sie wierzyc nie chce bo u mnie na miescie ok 25 a to jeszcze nie W-wa, tylko ze na opakowaniu jest O% BPA moze to jakas nowość?
Bo czym sie rozni ten od tego? widzę ze ceną i tym bpa, czyli jak te bpa są droższe to u mnie wcale nie jest tak źle z ceną.
AVENT KUBEK NIEKAPEK 260 ML + UCHWYT GRATIS! (1449742842) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
KUBEK NIEKAPEK AVENT 260 ml nowe wzory 0%BPA (1435059386) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
zaraz sie wdrapię na ten strych i powiem Ci jaki rozmiar tych kurtek o ile w ogóle Ci się podobają. Mi at różowa się podoba, na żywo ma trochę żywsze koloryPolecam, mam kilka dla Julki
Chciałam Asi kupić kurtkę, jeszcze taką ciepłą. Wszędzie wykupione rozmiary poniżej 92:-( a ja potrzebuję 80, no max 86. Nawet po lumpach już szukałam i albo brzydkie albo nie ma
Ale dostałam dziś dla Asi w lumpie SUPER ogrodniczki a dla Julki świetny stanik;-)
edit w niektórych sklepach kutki są ale przecenione np ze 120 na 100![]()