reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ola te droższe maja uchwyt.
Mama śliczna kurteczka.

Ja dziś w pepco widzialam sliczne sukienki biale za 29zl i tak mysle ze chyba musze kupic, w maju idziemy na wesele to sie przyda nie ;-)

No też takie oglądałam. W tamtym roku miałam super z Cubusa i chciałam większa taka wyłapać ale nie widze takich. Mogłoby byc cos takiego: http://allegro.pl/86-next-bajerancka-wiatrowka-wiosna-super-hit-i1429706113.html
Kira nie mówie ze jestes nie kumata :):) Po prostu pokazałam te czesci butelki bo ja i Ula wlasnie takiego typu mamy. No a takiego nuka z uszczelka co pokazała kilolek to nie widziałam. Takie to ja mam w avencie ;p i tez nie wyciagam bo mój młody z tego pije i ja próbowałam i leci lekko....

ps. ja kupilam marcelowi wlasnie taka kurteczke. Bardzo mi sie podobała juz na jesien ale kupiłam mu inną cieplejszą. Takze tą zakupiłam teraz :
Zobacz załącznik 325520

A więc to Ty ją kupiłaś... Ja też licytowałam w tej aukcji... No prosze... hehe...

Ostatnia edycja:
Ola te droższe maja uchwyt.
Mama śliczna kurteczka.

Ja dziś w pepco widzialam sliczne sukienki biale za 29zl i tak mysle ze chyba musze kupic, w maju idziemy na wesele to sie przyda nie ;-)

Polecam, mam kilka dla Julki :tak:

Chciałam Asi kupić kurtkę, jeszcze taką ciepłą. Wszędzie wykupione rozmiary poniżej 92:-( a ja potrzebuję 80, no max 86. Nawet po lumpach już szukałam i albo brzydkie albo nie ma:wściekła/y:
Ale dostałam dziś dla Asi w lumpie SUPER ogrodniczki a dla Julki świetny stanik;-):-D

edit w niektórych sklepach kutki są ale przecenione np ze 120 na 100:baffled:

Chciałam Asi kupić kurtkę, jeszcze taką ciepłą. Wszędzie wykupione rozmiary poniżej 92:-( a ja potrzebuję 80, no max 86. Nawet po lumpach już szukałam i albo brzydkie albo nie ma:wściekła/y:
Ale dostałam dziś dla Asi w lumpie SUPER ogrodniczki a dla Julki świetny stanik;-):-D

haha no to promocja po byku ;]

Aza hahahaha a widzisz mówiłam ze kilka razy juz licytowałysmy razem :D no a ja gapa nie zauwazylam Twojego nicku ;p jakos całkowicie przypadkiem wpadlam na ta kurtke w ostatnich minutach. Własciwie nie szukałam kurtki a ona mi sie otwarła przypadkiem :D mysle eeeee fajna, w sumie trzebaby tez kupic no i zastanowic musialam sie migiem ale przewazyl fakt ze ona mi sie juz na jesień podobała no i bedzie pasowac kolorystycznie do bezowo-pomaranczowych adidasów lub do niebieskich kaloszy :) teraz musze poszukać cieńszej czapeczki :) bo mamy taką z barankiem od spodu. Przydałaby sie podobna tylko bez barana ;p

haha no to promocja po byku ;]

Aza hahahaha a widzisz mówiłam ze kilka razy juz licytowałysmy razem :D no a ja gapa nie zauwazylam Twojego nicku ;p jakos całkowicie przypadkiem wpadlam na ta kurtke w ostatnich minutach. Własciwie nie szukałam kurtki a ona mi sie otwarła przypadkiem :D mysle eeeee fajna, w sumie trzebaby tez kupic no i zastanowic musialam sie migiem ale przewazyl fakt ze ona mi sie juz na jesień podobała no i bedzie pasowac kolorystycznie do bezowo-pomaranczowych adidasów lub do niebieskich kaloszy :) teraz musze poszukać cieńszej czapeczki :) bo mamy taką z barankiem od spodu. Przydałaby sie podobna tylko bez barana ;p

Hehe... To się nazywa zbieg okoliczności ;)))

Co do czapek to ja polecam tą: Super Czapka raster KROKODYL 46-48 WIOSNA (1444839522) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i inne firmy Raster. W tamtym roku kupiłam 2 czapki i są rewelacyjne!!!

Kira nie mówie ze jestes nie kumata :):) Po prostu pokazałam te czesci butelki bo ja i Ula wlasnie takiego typu mamy. No a takiego nuka z uszczelka co pokazała kilolek to nie widziałam. Takie to ja mam w avencie ;p i tez nie wyciagam bo mój młody z tego pije i ja próbowałam i leci lekko....

ps. ja kupilam marcelowi wlasnie taka kurteczke. Bardzo mi sie podobała juz na jesien ale kupiłam mu inną cieplejszą. Takze tą zakupiłam teraz :
Zobacz załącznik 325520
a bo ja niemota myslalam, ze o avencie mowa

Mama ile płaciłas za aventa niekapka?
na necie jest od 13 zł i az sie wierzyc nie chce bo u mnie na miescie ok 25 a to jeszcze nie W-wa, tylko ze na opakowaniu jest O% BPA moze to jakas nowość?
Bo czym sie rozni ten od tego? widzę ze ceną i tym bpa, czyli jak te bpa są droższe to u mnie wcale nie jest tak źle z ceną.
AVENT KUBEK NIEKAPEK 260 ML + UCHWYT GRATIS! (1449742842) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
KUBEK NIEKAPEK AVENT 260 ml nowe wzory 0%BPA (1435059386) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
na penwo przez uszka. Same uszka kilkanaście zł kosztują. Ja ostatnio 32zł za niekapek aventa zaplacilam :/

zaraz sie wdrapię na ten strych i powiem Ci jaki rozmiar tych kurtek o ile w ogóle Ci się podobają. Mi at różowa się podoba, na żywo ma trochę żywsze kolory

a to juz nie wiem, moze jakąś wyprzedaż mają

Dziunka, sorki nie znalazłam tamtych kurtek, nie wiem gdzie je wsadzilam. Znalazłam tylko takie:
IMGP2536.jpg komplecik - kurteczka 33cm od kapturka do mankietu i 33 dlugości; spodenki długośc cąlkowita 60cm a nogawki od kroku 20cm

IMGP2538.jpg kurteczka 37 rekawek i 37 długa
IMGP2537.jpg kombinezonik - długość 72cmm, rękaw 37, nogawka 27
pencil.png

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry