W
wyjatkowaonaa
Gość
http://www.e-dzieciaki.pl/index.php?products=product&prod_id=417Mam oryginalną fontanne z playskool'a ale bez piłek.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fontanna z pileczkami PlayskoolMam oryginalną fontanne z playskool'a ale bez piłek.
a gdzie Ty kupilas fontanne bez pileczek?tj pisalam ja bym wolala kupic druga fontanne z pileczkami bo tyle samo cie wyjdzie jak same pileczki.Fontanna z pileczkami PlayskoolMam oryginalną fontanne z playskool'a ale bez piłek.
Ja mam ten nowszy model z śmiesznymi mordkami:zestaw swietnych firmowych zabawek grajacych (1268080512) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę, że popatrz na allegro za używka i za 50 zł spokojnie zakupisz z piłkami))
A pochwale się, że przed chwilą wygrałam aukcje:Śpiworek H&M na 1-3 lataZWIERZĄTKA (1344272793) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Cieszę się bo moja wiercipieta musi mieć śpiworek z jedengo już wyrósł i zostałmi tylko jeden więc problem jak chcę go wyprać...
Aza super ten spiworemoj nie dałby sie w niego zapiac
![]()
Hehe... mój śpi od jesieni już bo wciąż był odkryty. A próbowałaś kiedyś? Ja też myślałam, że pewnie nie wygodnie mu ale zasypia elegancko))
Gosiu, bawi się warsztatem ale tylko tak po 15 min. dziennie)) Uderza raczej ręką bo młoteczkiem średnio mu wychodzi i ciągnie za tą miarke ale w sumie uczy ona tylko liczenia i abecadła a taką funkcje już mam w innych zabawkach. Nową nie wiem czy bym kupiła.