reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Fontanna z pileczkami PlayskoolMam oryginalną fontanne z playskool'a ale bez piłek.

Ja mam ten nowszy model z śmiesznymi mordkami:zestaw swietnych firmowych zabawek grajacych (1268080512) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę, że popatrz na allegro za używka i za 50 zł spokojnie zakupisz z piłkami :)))

A pochwale się, że przed chwilą wygrałam aukcje:Śpiworek H&M na 1-3 lataZWIERZĄTKA (1344272793) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Cieszę się bo moja wiercipieta musi mieć śpiworek z jedengo już wyrósł i zostałmi tylko jeden więc problem jak chcę go wyprać...

Fontanna z pileczkami PlayskoolMam oryginalną fontanne z playskool'a ale bez piłek.
a gdzie Ty kupilas fontanne bez pileczek?tj pisalam ja bym wolala kupic druga fontanne z pileczkami bo tyle samo cie wyjdzie jak same pileczki.
Ja mam ten nowszy model z śmiesznymi mordkami:zestaw swietnych firmowych zabawek grajacych (1268080512) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę, że popatrz na allegro za używka i za 50 zł spokojnie zakupisz z piłkami :)))

A pochwale się, że przed chwilą wygrałam aukcje:Śpiworek H&M na 1-3 lataZWIERZĄTKA (1344272793) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Cieszę się bo moja wiercipieta musi mieć śpiworek z jedengo już wyrósł i zostałmi tylko jeden więc problem jak chcę go wyprać...

fajny ten spiworek ale moj K by sie nie dal:p zestaw zabawek super:-) Konrad bawi sie tym warsztatem?

Aza super ten spiwore:tak: moj nie dałby sie w niego zapiac:tak:

Hehe... mój śpi od jesieni już bo wciąż był odkryty. A próbowałaś kiedyś? Ja też myślałam, że pewnie nie wygodnie mu ale zasypia elegancko :)))

Gosiu, bawi się warsztatem ale tylko tak po 15 min. dziennie :))) Uderza raczej ręką bo młoteczkiem średnio mu wychodzi i ciągnie za tą miarke ale w sumie uczy ona tylko liczenia i abecadła a taką funkcje już mam w innych zabawkach. Nową nie wiem czy bym kupiła.

Ostatnia edycja:
Hehe... mój śpi od jesieni już bo wciąż był odkryty. A próbowałaś kiedyś? Ja też myślałam, że pewnie nie wygodnie mu ale zasypia elegancko :)))

Gosiu, bawi się warsztatem ale tylko tak po 15 min. dziennie :))) Uderza raczej ręką bo młoteczkiem średnio mu wychodzi i ciągnie za tą miarke ale w sumie uczy ona tylko liczenia i abecadła a taką funkcje już mam w innych zabawkach. Nową nie wiem czy bym kupiła.

Asia nie probowalam go wsadzac:-) moze mojemu K ten warsztat sie spodoba jak wpadniemy to odkupie od Ciebie:p:p:p:p a gada po polsku?

Hehe... cwaniak mały :)))

Gosiu gada po polskiemu :pPP Nie, no aż tak mi on nie przeszkadza:pPP Ale powiem Ci, że dużo można używek na allegro spotkać. Ostatnio nawet z Wrocka babka sprzdawała. U nas największym hitem jak dotąd jest: http://allegro.pl/autko-pojazd-pchacz-chodzik-fisher-price-i1351204339.html Bije wszystkie zabawki na głowe... Bardzo ładnie też o dziwo bawi się tym: http://allegro.pl/fisher-price-statek-wyladowany-klockami-l7194-i1344399049.html Te klocuszki sobie złącza i wsadza do statku bo ten stanowi też sorter... Jestem mile zaskoczona, taka prosta zabawka... Oczywiście ładnie też się bawi fontanną i dinozaurem fishera :)))

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie hitem sa zabawki na kiju. Najswietniejszy jest taki pingwinek Zabawka na Kijku Drewno Ręcznie Wykonana (1351882827) - Aukcje internetowe Allegro bo ma takie fajne łapy przy kółkach i jak kółko sie kręci to łapy się owijają i klapia. ALe mamy też biedroneczkę co z kolei ma koraliki przy kółkach i one klekoczą. Fakt faktem, ze ze szczotka i kijkiem do otwierania włazu na strych tez lata :D

Do góry