reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Gdzie ma być ta lista? Na początku wątku? Może zrobię ją w tym miejscu a w tytule dam numer strony gdzie jest lista prezentów? czy moze jakieś inne propozycje?

chyba na początku wątku wygodniej

A jesli chodzi o prezenty
to ja musze powiedziec że u nas hitem są takie książeczki zabawki z wydawnictwa bellona: Ksigarnia Internetowa Bellona - najlepsze ksiki historyczne. Mamy krówkę i żółwia, krówka już dawno nie muczy, żół się trzęsie zamast wędrowac, ale alicja je uwielbia. Fabuła nie jest skomplikowana: żólw wspina się na kamień, żółw przygląda się ptakom :) także ja już wymiękam i zaczynam ubarwiac czytajac zeby nie zglupiec.

A ja mam pytanie - czy któras z was ma taki bujak little tikes: ZEBRA NA BIEGUNACH - BUJAK/ JEŹDZIK- LITTLE TIKES (1351612888) - Aukcje internetowe Allegro ???????????????

reklama
Agrafka - z tego cyklu mamy niebieskiego konia.. niby powinien po zdjęciu płozów, jeździć ale jakoś te kółka niezbyt się kręcą.
Hanka w zeszłym roku
nakoniu.jpg

My mamy z playskoola ale nie mamy piłeczek. Teściowa kupiła takie do tenisa stołowego ale niestety sa chyba za cięzkie, bo w połowie sie zatrzymują ;/

reklama
Do góry