reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
super ten śpiworek i ekstra cena! Olaf też w śpiworku śpiJa mam ten nowszy model z śmiesznymi mordkami:zestaw swietnych firmowych zabawek grajacych (1268080512) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę, że popatrz na allegro za używka i za 50 zł spokojnie zakupisz z piłkami))
A pochwale się, że przed chwilą wygrałam aukcje:Śpiworek H&M na 1-3 lataZWIERZĄTKA (1344272793) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Cieszę się bo moja wiercipieta musi mieć śpiworek z jedengo już wyrósł i zostałmi tylko jeden więc problem jak chcę go wyprać...
Na listopadzie wspominałam o krowie PIANINKO KRÓWKA, KEYBOARD, ORGANKI - ZWIERZĄTKA (1343230796) - Aukcje internetowe Allegro moje kobitki szaleją za tym, gorzej z nami, bo nie dość, że gra to jeszcze świeci. Ale ... ogólnie pomysł też na prezent, odgłosy zwierząt, różne melodie, a nawet można na tym grać jak na pianinie - proste melodie.
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
my tez mamy cos tego typu chyba martolinka ma taka sama co ja no i Pawełek tez lubi ta zabawkeNa listopadzie wspominałam o krowie PIANINKO KRÓWKA, KEYBOARD, ORGANKI - ZWIERZĄTKA (1343230796) - Aukcje internetowe Allegro moje kobitki szaleją za tym, gorzej z nami, bo nie dość, że gra to jeszcze świeci. Ale ... ogólnie pomysł też na prezent, odgłosy zwierząt, różne melodie, a nawet można na tym grać jak na pianinie - proste melodie.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Antek tez ma takie i bardzo mu sie podoba choc na poczatku pomimo zaklejenia głosnika bał sie![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Ja mam ten nowszy model z śmiesznymi mordkami:zestaw swietnych firmowych zabawek grajacych (1268080512) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę, że popatrz na allegro za używka i za 50 zł spokojnie zakupisz z piłkami))
A pochwale się, że przed chwilą wygrałam aukcje:Śpiworek H&M na 1-3 lataZWIERZĄTKA (1344272793) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Cieszę się bo moja wiercipieta musi mieć śpiworek z jedengo już wyrósł i zostałmi tylko jeden więc problem jak chcę go wyprać...
AZA to juz wiem ze Ty to Ty
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
dziewczyny czy ktoras z Was ma taki ekspres do kawy Ekspres KRUPS KP 1006 **** MINI DOLCE GUSTO **** (1340934075) - Aukcje internetowe Allegro albo takiego robota ZESTAW ROBOT MPM KASIA 116 + SZCZOTKA MPM HIT!!! (1340464321) - Aukcje internetowe Allegro prosze o opinie.
reklama
Gie-oska - mam takiego robota.. wykorzystujemy go dość często, choć nie wszystkie funkcje. Bicie piany w nim to czysta przyjemność![]()
czyli jestes ogolnie z niego zadowolona tak?a dlugo go masz?nic sie nie psuje??i czy cena z linka jest dobra?