reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

U mnie hitem przez parę tygodni była szczotka na kiju dla dzieci, starsza nie dość, że próbowała sprzątać, to jeszcze wykłuwała nam nią oko, Gośka dopiero nie tak dawno załapała, że można sprzątać tę szczotką.

reklama
Ja mam ten nowszy model z śmiesznymi mordkami:zestaw swietnych firmowych zabawek grajacych (1268080512) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę, że popatrz na allegro za używka i za 50 zł spokojnie zakupisz z piłkami :)))

A pochwale się, że przed chwilą wygrałam aukcje:Śpiworek H&M na 1-3 lataZWIERZĄTKA (1344272793) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Cieszę się bo moja wiercipieta musi mieć śpiworek z jedengo już wyrósł i zostałmi tylko jeden więc problem jak chcę go wyprać...
super ten śpiworek i ekstra cena! Olaf też w śpiworku śpi :)

Na listopadzie wspominałam o krowie PIANINKO KRÓWKA, KEYBOARD, ORGANKI - ZWIERZĄTKA (1343230796) - Aukcje internetowe Allegro moje kobitki szaleją za tym, gorzej z nami, bo nie dość, że gra to jeszcze świeci. Ale ... ogólnie pomysł też na prezent, odgłosy zwierząt, różne melodie, a nawet można na tym grać jak na pianinie - proste melodie.
my tez mamy cos tego typu chyba martolinka ma taka sama co ja no i Pawełek tez lubi ta zabawke :D naszczescie ja sie juz przyzwyczaiłam i nie drazni mnie muzyka :D

Ja mam ten nowszy model z śmiesznymi mordkami:zestaw swietnych firmowych zabawek grajacych (1268080512) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę, że popatrz na allegro za używka i za 50 zł spokojnie zakupisz z piłkami :)))

A pochwale się, że przed chwilą wygrałam aukcje:Śpiworek H&M na 1-3 lataZWIERZĄTKA (1344272793) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Cieszę się bo moja wiercipieta musi mieć śpiworek z jedengo już wyrósł i zostałmi tylko jeden więc problem jak chcę go wyprać...

AZA to juz wiem ze Ty to Ty :-D znaczy sie czasem widuje Twój nick na allegro bo zdaża sie ze licytujemy ta sama rzecz, i dlatego tak jakos pisze :D

reklama
Do góry