reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

a jaki masz telefon?
ciastoline mammy malpkę ale powiem babci o lodziarni
no albo tam inne widzialam ale akurat lodziarnie kupilam dla chrzesniaka
a dla Pawla taki telefon FISHER PRICE Cyferkowy telefon dwujęzyczny (1341780733) - Aukcje internetowe Allegro
i wlasnie musze jeszcze cos wybrac od chrzestnego i dziadków ale nei wiem co bo od chrzestnej dostanie ośmiorniczki do wody oooooo wlasnie moze dla michasia te osmiorniczki jeszcze ? TOMY Pływające OŚMIORNICZKI do wanny NAJTANIEJ! (1340286119) - Aukcje internetowe Allegro

z gier te mi sie podobaja dla takich dzieci

http://allegro.pl/nowy-elefun-slon-hasbro-motylki-kurier-promocja-i1356820098.html

http://allegro.pl/mw-gra-spadajace-malpki-mattel-wys-24h-i1339738213.html

Ostatnia edycja:
reklama
Kilolek a może dla Mihasia ślimak z fisher price ?? o taki: FISHER PRICE Ślimak Smakosz Klocków + klocki WAW (1340763706) - Aukcje internetowe Allegro , ja kupiłam go w biedronce i to był strzał w 10. Mała bawi nim sie co chwile, układa wieże z tych klocków i wkłada rózne przedmioty do niego i tak chodzi. Jest wytrzymały, spadł wiele razy i żyje hehe. Jedyny minus to ta melodia-szalu idzie dostac .
* laptop
* baczek
* może płytę z piosenkami dla dzieci
* gadajacego misia

Kikolek - jak lubi tańczyć Michaś polecam jakieś płyty... moje mają trochę i dzięki temu trochę swej energii rozładowują... Hanka w styczniu dostała płytę "Gummybear" i to był strzał w 10. nie dość, że płyta cd to jeszcze dvd i kilka teledysków. Można też kupić płytę do karaoke i przy okazji mieć radochę ;)
Ciastolinę jeszcze bym nie polecała, bo Hanka lepi, a Gocha próbuje zeżreć....

Kikolek - jak lubi tańczyć Michaś polecam jakieś płyty... moje mają trochę i dzięki temu trochę swej energii rozładowują... Hanka w styczniu dostała płytę "Gummybear" i to był strzał w 10. nie dość, że płyta cd to jeszcze dvd i kilka teledysków. Można też kupić płytę do karaoke i przy okazji mieć radochę ;)
Ciastolinę jeszcze bym nie polecała, bo Hanka lepi, a Gocha próbuje zeżreć....
Ciastoline dla kuby a ma skonczone 3 lata wiec wiekszy od Hani

Kasiiula - ja patrzę i na Michasia, żeby nie jadł.... bo Hanka się bawi , np. robi pizzę, potem daje nam kawałek, my niby jemy, a Gocha pakuje sobie do buziaka i w nogi,,,, niby nie powinno się nic dziecku stać po zjedzeniu, ale... po co ryzykować.

Kasiiula - ja patrzę i na Michasia, żeby nie jadł.... bo Hanka się bawi , np. robi pizzę, potem daje nam kawałek, my niby jemy, a Gocha pakuje sobie do buziaka i w nogi,,,, niby nie powinno się nic dziecku stać po zjedzeniu, ale... po co ryzykować.
no no z tego co wiem KLuba ma chyba małpke z play-doh i Ilonka nic nie mowila o jedzeniu a co do tego ze Gosia je to nic dziwnego ze je jak widzi ze wy tez "jecie" ;]

Kilolek a może dla Mihasia ślimak z fisher price ?? o taki: FISHER PRICE Ślimak Smakosz Klocków + klocki WAW (1340763706) - Aukcje internetowe Allegro , ja kupiłam go w biedronce i to był strzał w 10. Mała bawi nim sie co chwile, układa wieże z tych klocków i wkłada rózne przedmioty do niego i tak chodzi. Jest wytrzymały, spadł wiele razy i żyje hehe. Jedyny minus to ta melodia-szalu idzie dostac .
* laptop
* baczek
* może płytę z piosenkami dla dzieci
* gadajacego misia
no tak tylko my to wszystko mamy :(((

anawawka dlatego ja kupując ciastoline specjalnie wybralam zestaw, który z jedzeniem się nie kojarzy, bo przewidywałam, ze tak może być. Mamy małpkę. W neij się robi różne zwierzątka mneijsze lub większe, włoski obcina, języczek wystawia itp

no albo tam inne widzialam ale akurat lodziarnie kupilam dla chrzesniaka
a dla Pawla taki telefon FISHER PRICE Cyferkowy telefon dwujęzyczny (1341780733) - Aukcje internetowe Allegro
i wlasnie musze jeszcze cos wybrac od chrzestnego i dziadków ale nei wiem co bo od chrzestnej dostanie ośmiorniczki do wody oooooo wlasnie moze dla michasia te osmiorniczki jeszcze ? TOMY Pływające OŚMIORNICZKI do wanny NAJTANIEJ! (1340286119) - Aukcje internetowe Allegro

z gier te mi sie podobaja dla takich dzieci

NOWY ELEFUN SŁOŃ HASBRO MOTYLKI KURIER! PROMOCJA (1356820098) - Aukcje internetowe Allegro

MW- GRA SPADAJĄCE MAŁPKI MATTEL - WYS. 24H (1339738213) - Aukcje internetowe Allegro

Mam tego słonia dla Julki. Bardzo fajny!

Ja też chcę Julce lodizarnię. Mamy dentystę i Julia go uwielbia.

Dziewczyny da radę zrobić jakąś listę prezentów? Co proponujecie dla dziecka od 0-1, od 2-3, 4-5 itd, dla dziadkow, pradziadków? Coś w tym stylu, co polecacie najbardziej? Bo tyle już linków dajecie, ja się pogubiłam, pomysłów nie mam. Co wymyślę jedno, drugie zapomnę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mam tego słonia dla Julki. Bardzo fajny!

Ja też chcę Julce lodizarnię. Mamy dentystę i Julia go uwielbia.

Dziewczyny da radę zrobić jakąś listę prezentów? Co proponujecie dla dziecka od 0-1, od 2-3, 4-5 itd, dla dziadkow, pradziadków? Coś w tym stylu, co polecacie najbardziej? Bo tyle już linków dajecie, ja się pogubiłam, pomysłów nie mam. Co wymyślę jedno, drugie zapomnę.
no super pomysł! zajmę się tym, ale wieczorkiem. Będę sukcesywnie uzupełniała, bo na pewno trochę mi zajmie przewertowanie wszystkiego ale spoko wszytsko co wpiszecie od tej pory trafi na liste natychmiast. Gdzie ma być ta lista? Na początku wątku? Może zrobię ją w tym miejscu a w tytule dam numer strony gdzie jest lista prezentów? czy moze jakieś inne propozycje?

Do góry