reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Gie-oska - mam już go ponad 6 lat, nic w nim się nie posypało, drugi / z prezentów ślubnych / poszedł do teściów, oni więcej go wykorzystują i jest ok, w 2004 roku kosztował z 600 zł.;-)

reklama
Gosia ja mam robot Kasia jest super !!!! u nas jedynei poszla wpizdu czesc do ubijania piany bo moj maz ciatso tym krecil i ukreciło sie ;P ale mozna dokupic ;-) jest super ja w tym uwieliam robic babke ziemniaczana :d bo rak nie brudze :d wkladam tarke do ziemniakow tarkuje i odrazu cebule pozniej zmieniam na wklad ktory miesza wrzucam jajko maka przyprawy i wlanczam :d pozniej do formu i piecze sie :D uwielbiam tez kroic w nim cebule :d bo szybciej pokroje w robocie i nie bede płakała i zdaze umyc nniz stac i wycierac łzy :D lece zaraz do pracy eh wiecej bym ci napisala ;) a robota mam hmmmmmm z 4-5 lat :) i cena malo mniejsza niz ta co kiedys byla

ja mam dolce gusto tylko ten pierwszy model co się pojawił i strasznie lubię z niego kawkę , dodatkowo w lecie robię sobie mrożone capuccino , no i w końcu pojawiły się u mnie kapsułki bo wcześniej woziłam sobie z PL

Kasiula to jak wrocisz z pracy i chcesz cos jeszcze napisac o tym rrobocie to chetnie wyslucham:-)

Aniu a on ten ekspres to tylko na nabije jest tak??a mrozone cappucino to tez z kapsulki??codziennie go uzywasz?

O lista prezentów :) A myslałam że pomysł się nie spodoba!

To doradźcie! Dziadek, 76 lat. Gadżeciarz. Właśnie kupił sobie drugi telewizor, komputer, aparaty i inne gadżeciki to jego życie:tak:
No i został mi przydzielony:-( musze coś mu kupić na gwiazdkę. Ciuchy odpadają, bo on wiecznie z wszytskiego niezadowolony.
Najbardziej lubi kobiety:-D najlepiej nagie:-D jak to facet:-D Kwota do 50 zł.

reklama
Do góry