reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dzięki Aniu :). A czy ta poducha z przodu jest dla dziecka wygodna ? Bo ja jakoś Alicji sobie w takiej zbroi nie mogę wyobrazić :)
Zastanawiam się jeszcze nad Maxi Cosi Tobi...

Ale musze pojechać do sklpeu i przymierzyć.
myślę że najlepiej jak wsadzisz Ale i zobaczysz , mój Kuba był zadowolony jak mierzyliśmy go do fotelika i teraz też jak jeździmy to nie narzeka :) i my też jesteśmy zadowoleni z zakupu ;)

Dziunka twoja Julka z tego samego dnia co moja siostra, a już nie wspomne o urodzinach Joasi-ten sam dzien co moj N. Czy to nie jest podejrzane heheheheheh

Łooo matko :p co Ty mi jeszcze powiesz :D

Julce w końcu mikrofonu nie kupiłam (dostanie porządny na gwiazdkę) a taki zestaw dla lalki - toaleta :D z muzyczką :D, szafka, umywalka, lustro i jakieś tam pierdoły, w sam raz do domku za całe 14,99 zł w Pepco :D
A Asiuli bąka - w końcu bąk w domu musi być! :D

A klocków w biedronce nie ma :/ będą w późniejszym terminie!!!!! Cholera.

Ja na mikołajki kupiłam małemu niekapka z Aventu, B kupiłam bokserki niebieskie w białe kwiatki takie HAwajskie :p a sobie rękawiczki czerwone ze skórki :)

KUBEK NIEKAPEK AVENT 200 ml nowe wzory 0%BPA (1330006909) - Aukcje internetowe Allegro
ja tez zamierzam niekapek aventu na mikolaja kupic. A Kubie plecaczek do przedszkola

Michasiowi strasznie marzna ręce. Możecie polecić jakieś ciepłe rękawiczki, ale takie ktore nie będą z rąk spadać?

Tylko,ze mi przez ten odpowietrznik w tym niekapku leci czasami picie i nie wiem dlaczego.

ja kupiłam dwie pary, cienka a druga z frotty w textil markecie naciągam na łapkę i JEST OK tylko ,że on lubi to jeść i tu problem :(

Ja tez mam te włochate z pepco :) fajne sa.. mam jeszcze z h&m ale za obcisle i ciezko włozyc :/

My kupilismy fotelik espiro optima pro.. narazie jestesmy zadowoleni, Hania chyba tez :) troche w nim ciasno w tych ziomowych strojach, ale podobniez tak ma byc... fotelik nie moze byc za luźny!

Hani chrzestna na mikołaja kupiła Małej wózek dla lalek, juz sobie wyobrazam jaka bedzie szczescilwa i bedzie nim jezdzila po całym mieszkaniu :)

reklama
no z miejscem u nas tez coraz gorzej...:/ po Hani urodzinach to juz wogóle..:/
Jeszce na gwiazdke dojdzie ten wózek, i tesciowa chce kupić Hani kołyske dla lalek.. a ja jej nie odwiode od tego pomyslu.

Do góry