reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Mnie też to irytuje. Kilka dni temu skomentowałam dość glosno na parkinku taka wlasnie sytuacje. Jedzie baba z dzieckiem w foteliku oczywiscie bez zapietych pasów. No az mnie szlak trafil i donosnym glosem mowie do mojej mamy: co za glupia baba, jak dziecko rozwali sobie glowe o szybe to dopiero pomysli co robi. Ludzie spojrzeli na mnie, pozniej na babe w samochodzie i zaczeli krecic glowa. Fakt jest taki ze nie jechała szybko ale nawet na parkingu ktos jej moze przed maske wyskoczyc, ona zacznie hamowac i tragedia. Podejrzewam ze jechalo to dziecko bez pasów cała droge. Wrrrrrrrrrr

To jest pikuś. Ja ostatnio byłam świadkiem jak tatuś siedział z tyłu, na przednim fotelu był fotelik, za kierownicą mama, a dziecko u mamy na kolanach. I TAK WYCOFAŁA Z MŁODĄ NA KOLANACH Z PARKINGU I WYJECHAŁA NA ULICĘ. Gdzie dalej nie wiem, ale pewnie dalej z dzieckiem . Szok. Mała może 8 miesięcy miała?

Dla chłopów nic, absolutnie :D

Dla Julki mikrofon, dla Joasi jeszcze nie wiem. No i słodkości.

Też nie mam pomysłu co mojemu kupić, zresztą on na bieżąco obkupywany.... na zimę ma wszystko ;-);-)
Dla dzieciaków mam już coś na oku, ale ... nie wiem jak to rozwiązać, bo i mikołajki, święta, a potem jeszcze Hanka ma w styczniu imieniny...:szok:

Jaaaaaaacie fakt pora pomyslec o upominkach......u mnie drogie rzeczy odpadaja... raczej symboliczne pierdółki z racji tego ze choinke kupic chce i ozdoby no i dwa karnisze, chcialabym zeby firanki zawisły na swieta wiec to jest 500 zł jak nic do tego kasa na jedzonko na swieta, dojazd do rodziców ahhh. w kazdym razie młodemu kupuje jezdzik bo jeszcze nie ma :-( JEŻDZIK SPACE MISIE + MAGICZNA KULKA GRATIS!! (1325858590) - Aukcje internetowe Allegro taki juz wybralam, uwazam ze bedzie trafiony bo młody ostatnio wszystko ujezdza...np miski, kartony czy paczke papieru toaletowego :-D do tego musze pomyslec o rodzicach i bratanku...o brat z bratowa....nie wiem jak to wyjdzie ale albo prezenty dostanie kazdy albo tylko dzieci.

Jaaaaaaacie fakt pora pomyslec o upominkach......u mnie drogie rzeczy odpadaja... raczej symboliczne pierdółki z racji tego ze choinke kupic chce i ozdoby no i dwa karnisze, chcialabym zeby firanki zawisły na swieta wiec to jest 500 zł jak nic do tego kasa na jedzonko na swieta, dojazd do rodziców ahhh. w kazdym razie młodemu kupuje jezdzik bo jeszcze nie ma :-( JEŻDZIK SPACE MISIE + MAGICZNA KULKA GRATIS!! (1325858590) - Aukcje internetowe Allegro taki juz wybralam, uwazam ze bedzie trafiony bo młody ostatnio wszystko ujezdza...np miski, kartony czy paczke papieru toaletowego :-D do tego musze pomyslec o rodzicach i bratanku...o brat z bratowa....nie wiem jak to wyjdzie ale albo prezenty dostanie kazdy albo tylko dzieci.

popieram ten prezent moj K dostal taki jezdzik podobny na roczek i ciagle jezdzi na nim:-) bardzi trafiony prezent a potem bedzie na dwor haha

Ja kupię meżowi spinki do mankietów. W sumie nie ma czegos takiego:tak:
Antkowi na Mikołaja 6 grudnia sprezentuje kontynuacje kursu na basenie. kolejne zabwaki to nie wiem gdzie ukladac.. ech

reklama
u mnie chłopy dostaną:
mali sanki (jak się uda)
duży książkę (jak zwykle :D)

ale mam problem z teściową, babcią i takim wójkiem w średnim wieku. Pojęcia nie mam co im kupić. A fundusze ograniczone mocno 30-50zł na osobe a jesczez najlepeij żeby nie było widać, ze tylko tyle hehe

Do góry