reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

My wczoraj młodemu kupiliśmy pampersy 5 i chyba za duże :(

Dziewczyny, ma któraś z was śpiworek z owczej wełny?Dobre są waszym zdaniem?Lepsze od polarka?

reklama
Hej! jak robilyscie zakupy z congee.pl to dlugo czekalyscie na przesylke? ;> bo nie wiem czy juz sie martwic czy jeszcze nie :)

Ula praktycznie taki sam był w auchan na sklepie taniej, tylko nie pamiętam teraz dokładnej ceny. A ta wełna śmierdziała prawdziwą owcą haha :D Ale super te śpiwory, widać ze cieplusie.

Ja mam dla Julki normalne, metalowe z oparciem i drewnianym siedziskiem - nie jestem zadowolona bo są małe i niebezpieczne na dużej górce, bo metalowe sanki mocno się rozpędzają...
Joasia dostanie od chrzestnego całe drewniane z oparciem, te z biedronki za 59,99 zł ;-) miałam takie ja i moi bracia i mamy do tej pory, mają po kilkanaście lat i są całe i nadal można na nich jeździć :tak: Tyle że te trzy pary są bez oparcia więc będą dla Miłka i dziewczyn na później.

oasia dostanie od chrzestnego całe drewniane z oparciem, te z biedronki za 59,99 zł ;-) miałam takie ja i moi bracia i mamy do tej pory, mają po kilkanaście lat i są całe i nadal można na nich jeździć :tak: Tyle że te trzy pary są bez oparcia więc będą dla Miłka i dziewczyn na później.
a nie myślałaś żeby dokupić do nich samo oparcie i dokręcić ,z tego co widziałam to na allegro są takie uniwersalne

reklama
Do góry