reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A dla mnie chore jest to , ze te foteliki , ktore maja swietne oceny w testach maja ceny zaporowe dla wiekszosci ludzi. Niewiele jestr takich ludzi , ktorzy nie kupia dobrego fotelika , a maja kase. Raczej biedniejsi nie maja mozliwosci kupienia fotelika ocenionego na 4 i kupuja takie "styropianowe". ooo:tak:
ja mlodemu w zabawkowym kupiłąm puzzle piankowe do wanny:tak:swietna zabawa

reklama
Nie każdego stać na coś droższego, niestety. I nie wyobrażam sobię ze miałabym z tego powodu robić sobie wyrzuty, że moje dziecko jeździ w gorszym a nie lepszym.
Bez sensu ta dyskusja fakt.

Za to dobijają mnie Ci co mają super auta, ekstra foteliki, a dzieci latają luzem po aucie w trakcie jazdy.

Co do płynu ja kupulę litrowe. Z płynu do naczyń z kolei nigdy mi nie wychodzi...

Przy jakiej predkosci robione sa testy fotelikow?? Cos mi sie kiedys obilo o uszy ze przy 50km/h Tak?? Jesli tak to sa srednio wiarygodne, bo wiadomo ze jezdzi sie duzo szybciej. Zgadzam sie z toba Kilolek, ze nie wszystko co drozsze musi byc lepsze.

tak 50kg/h ..i ja sie przylaczam ze co drogie nie zawsze lepsze...

zmiana tematu :D

wpadłam na pomysł kupienia choinki w donicy i trzymanie jej na balkonie :D mam 2 okna balkonowe,mały czseto stoi przylepiony nosem to bedzie podziwiał a nie zjadał igieł:D:D chcę ją tradycyjnie przystroić i lampki kupić...ale to muszą być chyba takie zewnetrzne co?? żeby mnie nie potelepało:D

tylko jak ten kabel przecisnąć przez drzwi:-/??

U nas małżon delikatnie zdejmuje izolację z kabla, ale ... mamy tych światełek od froma, więc przeciskany przez okno jest kabel od przedłużacza, alby nie zamokły wtyczki mój owija w worki .... esteyki nie ma, ale ... Poza tym wykorzystujemy lampki wewnętrzne na choinkę i jak na razie nic się nie działo, a zima była dość spora tego roku.

a właściwie dlaczego droższe mają być lepsze?

sory ale drażnią mnie po prostu takie zdania.

tylko jedno male zdania w tej dyskusji: i tak wszystko robione jest w chinach;P

i masz racje kilolku ze nie zawsze to co drozsze jest lepsze np. piora, dlugopisy, portfele, pieluchy, jedzenie itd ale mysle ze jesli chodzi o foteliki no to bierzmy tez pod uwage technologie zastosowana, material z ktorego jest zrobiony, jakies isofixy, systemy nowszej generacji itd jest roznica miedzy fotelikiem marki auchan a fotelikiem maxi cosi?

reklama
Nie każdego stać na coś droższego, niestety. I nie wyobrażam sobię ze miałabym z tego powodu robić sobie wyrzuty, że moje dziecko jeździ w gorszym a nie lepszym.
Bez sensu ta dyskusja fakt.

Za to dobijają mnie Ci co mają super auta, ekstra foteliki, a dzieci latają luzem po aucie w trakcie jazdy.

Co do płynu ja kupulę litrowe. Z płynu do naczyń z kolei nigdy mi nie wychodzi...

Mnie też to irytuje. Kilka dni temu skomentowałam dość glosno na parkinku taka wlasnie sytuacje. Jedzie baba z dzieckiem w foteliku oczywiscie bez zapietych pasów. No az mnie szlak trafil i donosnym glosem mowie do mojej mamy: co za glupia baba, jak dziecko rozwali sobie glowe o szybe to dopiero pomysli co robi. Ludzie spojrzeli na mnie, pozniej na babe w samochodzie i zaczeli krecic glowa. Fakt jest taki ze nie jechała szybko ale nawet na parkingu ktos jej moze przed maske wyskoczyc, ona zacznie hamowac i tragedia. Podejrzewam ze jechalo to dziecko bez pasów cała droge. Wrrrrrrrrrr

Do góry