reklama
Pyszczku ja mialam najpierw tradycyjne lozeczko drewniane a dopiero jak Maja zaczela stawac kupilismy kojec bo ona jak upadalam w lozeczku to od razu udezala w szczebelki..poza tym bardzo niespokojnie spala i sie obijala o szczebelki w kojcu ten problem zniknal...co do przewijaka to ja mialam taki zwykly bialy z ikei on dmuchany byl i mialam go na stole ale niestety moja Maja byla takim zywym dzieckiem ze nie moglam jej nawet na sekunde sposcic z oka bo by spadla z przewijaka na podloge wiec przewijak kladlam na lozko i tam ja przewijalam:-)u mnie nie zdalo by egazminu ten przxewijak na lozeczku!!
Gosia no ja tez bym dziecka na przewijaku nie zostawiła bo mogłoby rzeczywiście spaść z takiego łóżeczka! Sama nie wiem co wykombinuję z tym przewijakiem Jeszcze pomyślę, ale na takie łóżeczko na pewno się zdecyduję, bo i tyle miejsca nie zajmuje co drewniane, i można je przemieszczać po domu, i na wyjazdy się nadaje, bo dziecko zawsze śpi w swoim łóżeczku Tylko podobno trzeba wybierać jak najjaśniejsze boki - a nie we wszystkich modelach ta siatka po boku jest biała - bo gdzies czytałam na forum że jak jest ciemna siatka to dziecko się może bać i nie chcieć spać w takim klaustrofobicznym łożeczku
kolyska jest do 5mca zycia jakos tak...pierwsze slysze ze dziecko w ciemnym nie bedzie chcialo spac..moje chiicco ma biala siatke i w wiekszosci kojcach w sklepach tez jasne widzialam chodz cale czarne kojce tez widzialam porazka jak dla mnie...jak mozna dziecku dac czarny kojec??
No własnie ja tez sobie nie wyobrażam Ale gdzies czytałam że dziecko cały czas płakalo i nie chciało w takim ciemnym spać, a jak było wyjmowane z łóżeczka to sie uspokajało, także ewidentnie wina łóżeczka A w takim łóżeczku do jakiego wieku dziecko śpi? Tzn oczywiście najpierw ten wyższy poziom, a potem niższy, ale Twoja Maja jeszcze w nim śpi?
Gosia a Ty ten przewijak dodatkowy na łózko masz taki twardy pokryty ceratką? Bo ja tu na allegro widzę i takie twarde ceratkowe i miękkie. Ciekawe który lepszy dla maluszka...pewnie ten twardy na kręgosłup...no a ceratkę łatwiej zmyć..ale znowu dziecko kłaść na taką ceratkę..chyba że coś podkładać Jak Ty to robiłaś?
Aaaa już dojrzałam że ten miękki kładzie się np. na komodę, bo przecież komoda i tak twarda, a ten twardy tam gdzie miękkie podłoże chyba..
Aaaa już dojrzałam że ten miękki kładzie się np. na komodę, bo przecież komoda i tak twarda, a ten twardy tam gdzie miękkie podłoże chyba..
Ostatnia edycja:
Pyszczku jest tyle slicznych lozeczek turystycznych w jasnych kolorach ze napewno cos znajdziesz dla siebie:-)sa nawet z jakimis misiami itp.najlepiej popatrzec sobie w sklepie i porownac ceny na necie:-)Kojec staracza spokojnie do 3lat a znam przypadki ze dziecko ma 4-5i jeszcze spi w kojcu hehe...najwyzszy poziom jest dla najmlodszego bobaska ale jak juz zaczyna sie wiercic to opuszczasz:-)Moja Maja juz nie spi w kojcu bo dostala lozeczko autko i woli w nim spac ale jakby nie bylo tego autka pewnie do dzis spalaby w kojcu:-)
reklama
Pyszczek moja Maja ma takie lozeczko HTF Step 2 Snooze & Cruise Toddler Car Bed Little Tikes - eBay (item 190303061654 end time Apr-30-09 13:06:05 PDT)