reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Gosia jak będziesz miała chwilę to napisz mi jeszcze o tym swoim przewijaku, o to co pytałam wcześniej. Ja uciekam teraz, będę po południu ;-)

Aż mi przykro, że ja większych zakupów nie będę robić, bo prawie wszystko mam po Kubusiu. Jedyne co to wózek muszę kupić. Taki dla dwojga, bo na miasto to Kubulek na wlasnych nogach chyba jeszcze nie dojdzie, a poza tym jesienią czy zimą pewnie nie będę go tak duzo puszczać. W każdym razie na pewno się przyda. Nawet jjak malo będę uzywać mogę sobie pozwolić na zbędny wózek, skoro nic innego kupowac nie muszę. No chyba, ze będzie dziewczynka to rzucę się na sukieneczki :-)

A wozeczek chcialam taki:
Quattro Duo - wózek dla dwojga
tylne siedzenie rozkłada się na plasko.
Podoba mi się też taki, ale to chyba zbyt duży zbytek, choć dużo bardziej praktyczny
Wyniki Wyszukiwania : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
jedyne co mi sie w nim nie podoba to to, ze spacerówka jest zbyt wysoko i dwulatek sam do niej nie wejdzie.

reklama
Do góry