reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja to jetsem zdecydowana na te lozeczko i raczej nie zmienie
LUKSUS stabilne ESPIRO MELODY Baby Design REWELACJ (622340096) - Aukcje internetowe Allegro
moja siostra ma model straszy z tamtego roku jest zadowolona teraz bobas ma 7 miesiecy i robi mu za kojec a w nocy za łózeczko wklada dziecko i nie martwi sie ze se krzywde zrobi :] a jak zacznie chodzic z boku mozna odpiac i dziecko same se wyjdzie i wejdzie jakby chcial
LUKSUS stabilne ESPIRO MELODY Baby Design REWELACJ (622340096) - Aukcje internetowe Allegro
moja siostra ma model straszy z tamtego roku jest zadowolona teraz bobas ma 7 miesiecy i robi mu za kojec a w nocy za łózeczko wklada dziecko i nie martwi sie ze se krzywde zrobi :] a jak zacznie chodzic z boku mozna odpiac i dziecko same se wyjdzie i wejdzie jakby chcial
Pyszczku ja mam taki przewijak z ikei IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | GULLUNGE | Podkładka do pielęgnacji i nie bede innego kupowac:-)u mnie sie sprawdzil i jest niedrogi:-)
Kasiiula
no pewnie ze tak wrazie czegos mozna zlozyc te łóżko i nawet na dno szafy wsadzic bo zmiesci sie malo miejsca zajmuje i jest swietne
kilolek
podwójna listopadowa mama
Aż mi przykro, że ja większych zakupów nie będę robić, bo prawie wszystko mam po Kubusiu. Jedyne co to wózek muszę kupić. Taki dla dwojga, bo na miasto to Kubulek na wlasnych nogach chyba jeszcze nie dojdzie, a poza tym jesienią czy zimą pewnie nie będę go tak duzo puszczać. W każdym razie na pewno się przyda. Nawet jjak malo będę uzywać mogę sobie pozwolić na zbędny wózek, skoro nic innego kupowac nie muszę. No chyba, ze będzie dziewczynka to rzucę się na sukieneczki :-)
A wozeczek chcialam taki:
Quattro Duo - wózek dla dwojga
tylne siedzenie rozkłada się na plasko.
Podoba mi się też taki, ale to chyba zbyt duży zbytek, choć dużo bardziej praktyczny
Wyniki Wyszukiwania : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
jedyne co mi sie w nim nie podoba to to, ze spacerówka jest zbyt wysoko i dwulatek sam do niej nie wejdzie.
A wozeczek chcialam taki:
Quattro Duo - wózek dla dwojga
tylne siedzenie rozkłada się na plasko.
Podoba mi się też taki, ale to chyba zbyt duży zbytek, choć dużo bardziej praktyczny
Wyniki Wyszukiwania : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
jedyne co mi sie w nim nie podoba to to, ze spacerówka jest zbyt wysoko i dwulatek sam do niej nie wejdzie.
reklama
Kasiiula
moj znajomy ma wlasnie taki wozek i jest ogramny jest długi i ciezko sie prowadzi moze pozniej lepiej sie sprawdzi jak beda spacerowki bo teraz w gondoli obszerny taki