reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ktos chcial łozeczka turystyczne
HAUCK SLEEP N' PLAY 125X65X80 KOJEC ŁÓŻECZKO (1253269520) - Aukcje internetowe Allegro
KOJEC ŁÓŻECZKO TURYST.TORBA MATERAC 123X78X80 (1243736738) - Aukcje internetowe Allegro
a ja kostki jeszcze nei mam ale bede kupowala dla Dziadka :d tzn dla Dziadka Pawelka bo jest chrzesnym tego Pawełka co urodzil sie miesiac wczesniej u nas w rodzinie
<lol>
HAUCK SLEEP N' PLAY 125X65X80 KOJEC ŁÓŻECZKO (1253269520) - Aukcje internetowe Allegro
KOJEC ŁÓŻECZKO TURYST.TORBA MATERAC 123X78X80 (1243736738) - Aukcje internetowe Allegro
a ja kostki jeszcze nei mam ale bede kupowala dla Dziadka :d tzn dla Dziadka Pawelka bo jest chrzesnym tego Pawełka co urodzil sie miesiac wczesniej u nas w rodzinie
Ostatnia edycja:
ulenka, normaln cena tego rowerka to £60 -£70, wiec takiej duzej roznicy nie ma chyba, chociaz niewiem, po ile funt w plBanana my też mamy Smarta ale na moje oko ma bardzo małe siedzisko i tak mało msc w nim jest ;/ Ja mam wersje Zoo zapłąciłam za niego coś ok 400 zł ;/ i jestem zawiedziona. A Ty ile na PL? coś mało....To u nas takie zdzierstwo jest, mniej zarabiamy a więcej płacimy cholera jasna ;/
Kasiiula
dziewczyny naszło mnie na expres do kawy cisnieniowy ... moze macie i polecacie cos? fajni by było aby robil rozne kawy ...
AniaSm
Fanka BB :)
mam taki Ekspres KRUPS DOLCE GUSTO + kawa gratis! (1241163039) - Aukcje internetowe Allegro i jestem z niego zadowolona ,a że od miesiąca mogę kupić kapsułki do niego w sklepie to go w końcu używamdziewczyny naszło mnie na expres do kawy cisnieniowy ... moze macie i polecacie cos? fajni by było aby robil rozne kawy ...
C
Cleo1981
Gość
mam taki Ekspres KRUPS DOLCE GUSTO + kawa gratis! (1241163039) - Aukcje internetowe Allegro i jestem z niego zadowolona ,a że od miesiąca mogę kupić kapsułki do niego w sklepie to go w końcu używam
moja sis taki ma ale kawa ją drogo wychodzi bo 8 kapsulek 17 złotych :-/
a jak kupisz inny "zwykły" to mozesz chyba bardziej z kawami poszaleć ..tak mi się wydaje...ale te "zwykłe"co robią bajeczną kawę co drogie jak diabli :-/
a ja zamówiłam kombinezonik :-)
=SN=HAPPY BEAR kombinezon 2-cz. ok.80/86 pistacja (1239524109) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiiula
no ten mi tez zajebiscie sie podoba tylko minus ze te kapsułki trzeba kupiwac chyba ze do kazdego cisnieniowego tzreba ??????????????????????
nie trzeba, sa tez takie, gdzie sobie wsyoujesz jaka chcesz kawe i ubijasz.... ja wlasnie o takim tez mysle(chociaz najpierw zmywarka hehe), bo te kapsulki to faktycznie zabojcze cenowo(szczeg dla takiego nalogowca kawy jak ja)no ten mi tez zajebiscie sie podoba tylko minus ze te kapsułki trzeba kupiwac chyba ze do kazdego cisnieniowego tzreba ??????????????????????
reklama
Kasiiula
Własnie o tym samym myslałam :d ze jak ebde miala taki ekspres to bede szaleć z kawa a z kapsułkami to zbankrutuje ;-) masz jakis na oku ?? bo ja kompletnie nic :/ :/ mi do pełni szczescia w kuchni brakuje super miksera, krajalnicy i ekspresunie trzeba, sa tez takie, gdzie sobie wsyoujesz jaka chcesz kawe i ubijasz.... ja wlasnie o takim tez mysle(chociaz najpierw zmywarka hehe), bo te kapsulki to faktycznie zabojcze cenowo(szczeg dla takiego nalogowca kawy jak ja)![]()