reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Własnie o tym samym myslałam :d ze jak ebde miala taki ekspres to bede szaleć z kawa a z kapsułkami to zbankrutuje ;-) masz jakis na oku ?? bo ja kompletnie nic :/ :/ mi do pełni szczescia w kuchni brakuje super miksera, krajalnicy i ekspresu :D
narazie jestem na etapie podziwiania ich na polkach sklepowych(a w domu "pocieszam sie" wloską maszynka do kawy-tą co robi jedna czy 2 filizaneczki), konkretnego modelu to jeszcze sie nie zastanawialam. jak juz pisalam, teraz na celowniku zmywarka. :) no bo ilez ja moge zmywac hehe no i mikrofala-mielismy jedna fajna, ale podczas przeprowadzek zostala "na chwile" u tesciowej no i teraz biadole ze nie mam...... :)

reklama
moja sis taki ma ale kawa ją drogo wychodzi bo 8 kapsulek 17 złotych :-/
a jak kupisz inny "zwykły" to mozesz chyba bardziej z kawami poszaleć ..tak mi się wydaje...ale te "zwykłe"co robią bajeczną kawę co drogie jak diabli :-/

a ja zamówiłam kombinezonik :-)
=SN=HAPPY BEAR kombinezon 2-cz. ok.80/86 pistacja (1239524109) - Aukcje internetowe Allegro

Super, daj koniecznie znać czy ciepły!!! Też kupię wtedy dla Asi :) tylko inny kolorek jak będzie...

Kupiłam w PEPCO Aśce buciki, z kożuszkiem w środku, takie botki zamszowe, potem zrobię zdjęcie za całe 24,99 zł.. DO chodzenia raczej nie, ale będize miała cieplutko w nóżki w wózku. A jak zacznie porządnie chodzić to kupimy prawdziwe śniegowce :)

Super, daj koniecznie znać czy ciepły!!! Też kupię wtedy dla Asi :) tylko inny kolorek jak będzie...

:)

ok
w sumie to uznałam ze specjalnie grubasny nie musi być,bo (mam nadzieje) do zimy bedzie troche juz dreptał,więc po co ma się zgrzać jak prosię.POd spód rajtuzki i ew.cienkie spodenki na big mrozik:-) u gory to samo dlugie body,sweterek i kurtka:-) wg mnie starczy.a jak bedzie okropnie zimno to siedze w domu haha,ajak mus wyjsc to Niunio w woziu,kocyk,nakrycie od wozka i śmigamy :-)

Dziunka kolory są rozne ładny jest kawa z mlekiem,chyba ze wolisz typowe dla dziwczynki to juz chyba inny sprzedawca ma...

no ten mi tez zajebiscie sie podoba tylko minus ze te kapsułki trzeba kupiwac chyba ze do kazdego cisnieniowego tzreba ??????????????????????
tylko że te naprawdę dobre kosztują sporo , a ja i tak piję jedną kawkę rozpuszczalną z rana a po południu jak mój wróci z pracy to pijemy z ekspresu , wcześniej przywoziłam kapsułki z PL bo tutaj nie było i płaciłam ok 20zł za 16kapsułek , a od niedawna kapsułki pojawiły się w tutejszych sklepach więc kupuje na miejscu i wychodzą mnie tutaj taniej niż w PL , no i plusem jest to że mogę sobie zrobić kilka rodzajów kawy a nie tylko jeden ;)

cleo ładniutki ten kombinezon

dziewczyny naszło mnie na expres do kawy cisnieniowy ... moze macie i polecacie cos? fajni by było aby robil rozne kawy ...
Kasia ja mam taki i jestem zadowolona EKSPRES SAECO VIA VENETO DE LUXE CAPPUCCINO OKAZJA (1242791432) - Aukcje internetowe Allegro
ale marzy mi się taki co by kawę mielił :-) apetyt wzrasta w miarę jedzenia- w tym wypadku picia :-)

Ania a ten NESCAFE jest super wizualnie i kawa też chyba z niego doba tylko te kapsułki faktycznie dużo kosztują... no ale coś za coś

A my kupiliśmy kombinezon:kurtka+spodnie
52101CAN.jpg

19201CAN.jpg

do tego komplet czapeczka i szalik
64601CAN.jpg

i jeszcze jeden komplet
64602SUB.jpg

reklama
Do góry