ja znalazłam na allegro kombinezony które fajnie wyglądają dość i też niedrogie:
dla chłopców takie (są różne kolory):
*ewaed*3-cz B.CIEPŁY KOMBINEZON CARS BLUE1 80/86 (1236615191) - Aukcje internetowe Allegro
i
*ewaed*ZIMOWY KOMBONEZONIK BEAR CAR red6 74/80 (1236615563) - Aukcje internetowe Allegro
i
*ewaed*ZIMOWY KOMBINEZON BOYS d.blue12 80/86 (1246392238) - Aukcje internetowe Allegro
a dla dziewczynek:
*ewaed*ZIMOWY KOMBiNEZON SWEET TURKUS6 OK 80 (1242302489) - Aukcje internetowe Allegro
albo same kurteczki:
*ewaed*CUDNA, CIEPŁA KURTECZKA HAPPY ROSE12 80/86 (1234890405) - Aukcje internetowe Allegro
Myślicie, że sama kurteczka też się przyda?
Pewnie tak, np. na podróż autem bez sensu zakładać spodnie od kombinezonu. Ale właściwie moja Julia w samej kurtce chodziła dopiero w zeszłym roku, na dole miała ocieplane sztruksowe spodnie i rajstopy frotte. Ale ona to już duża panna wtedy była. Do tego czasu tylko w kombinezonie.
ja kilka razy Kubie kupowąlam takie kombinezony MM____BAJECZNY kombinezon dziecięcy ___roz. 80 (1238232202) - Aukcje internetowe Allegro nie od tego sprzedawy ale ten typ i jestem bardzo zadowolona. Cieplutkie, wygodne, mega szybko schną po praniu (doslownie 2 godizny i suchutkie tylko na lewa strone trzeba wywrócic do suszenia) no i cena bardzo przyystepna
Dziewczyny a ja się boję z allegro że ciepły nie będzie. Fajne te z Waszych linków, Twój Kilolek w szczególności, ciekawe czy są dla dziewczynek. Skoro sprawdzony to może bym się zdecydowała?
edit: nie ma