reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Tak tak Dziubasku COCCODRILLO ;D

Sprzedałam na allegro podgrzewacz Aventu nie używany za 150 zł ;D i kombinezon Coccodrillo za 100 zł (tutaj nie zarobiłam tyle ile bym chciała bo on prawie nowy był ;/) - zarabiam siedząc w domku hehehe

I kupiliśmy fotelik małemu Maxi Cosi Tobi. Jak mały nie bedzie chcial w nim jeździć strzelę sobie w łeb ;D
3.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Przyszedł mi dziś kombinezon i FP-garnuszek klocuszek

Kombinezon super,nie jest strasznie gruby na szczęscie ( materiał wierzchni,coś w środku chyba jakaś ocieplinka i polarek) ,jak D przyjedzie to go ubiorę i cyknę fotkę :-) kupiłam też dzis szaliko-golfik i rękawiczki pezpalców na sznurku hihi,skarpetusie po domciu :-) zamówiłam też czapkębo wszystkie były na 52 a ja chce 46-48 i po niedzieli ma być super piltka sztruksowa z misiem w srodku hihi ...no i jeszcze buty...

wchodzę do sklepu zeby się zorientowac jakie są i jakie ceny...ogladam i bez cen patzrę..zazartowałam do sprzedawczyni "czy wszytskie buty są bezcenne"? ona podeszła i mi mówi ze te 159 te 160 ..oczy wybałuszyłam mówię "jeju ale drogie" a ona " tu mamy za 129 zł"mówię jej żeby mi jużnie pokazywałabo badzo drogie...to mi tekst rzuciła " to inne są na bazarze"...no to ja jej
"na bazar sama sobie Pani idzie ,dobre buty kupię w DAichamnie na przykład" i wyszłam...chamica zasrana ...grrrr się wkurzyłam na maksa....

a FP garnuszek Igorek totalnie olał ,pobawił się trochę mimo że schowałam wszytsko inne,to się rozbeczałi chciał swój ulubiony garnek...

Do góry