reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Nie wiem czy w PL je sprzedaja ale my mamy taki ( link uzywanego z allegro) czarodziejski stolik leap frog inny niż fisher (1230291778) - Aukcje internetowe Allegro moge tylko powiedziec ze kolorki na zywo sa o wiele ladniejsze, u nas wygrywa ksiazeczka na srodku, zaba z gitara i mini schowek...
Sa 2 opcje glosnosci i 2 jezyki! Ja akurat mam angielski i francuski ale w PL pewnie beda sprzedawac pol-ang.
A ogolnie to chyba wszystkie sa fajne, najwazniejsze zeby byl na 4 nogach, no i fajnie gdy mozna odlaczyc nogi od stolika bo zawsze mozna gdzies zabrac lub dzieci ktore niepewnie stoja lub chwieja sie przy wstawaniu moga miec problem bo stoliczki sa lekutkie i przewracal sie gdy Oli sie na nim podnosil. ;-) (...)

Klaudzia, czyli maly bawi sie tym stoliczkiem? Ja jakis czas temu chcialam taki kupic, teraz sie znow zastanawiam:) Widzialam go na gumtree za £10 czy £15, musze co jakis czas znow sprawdzic.

a jakie to są?? dla dorosłych chciała bym sobie kupić ja lubię w takich ciapkach chodzić i nie wiem czy kupić orginalne czy podróby
moje są oryginalne kosztowały ok 500 zł <moj maz pracowal w sklepie z damskimi butami wiec mial polowe ceny> sama w zyciu bym tyle nie dala mam je 4 lata są z tzw Membrana klimatyczna nie przepuszczaja wody zatrzymują ciepło i racja w najwieksze mrozy po najwiekszym sniego chodziłam a noga sucha i cieplutko w podkolanówce mozna w nich chodzic zaraz postaram zrobic foto mniej wiecej jak wygladaja co do Emu to nie wiem jakie one są ale mysle ze podróby to tylko wyglad dadza Ci bo w efekcie nic nie dadza

IMG_0417.jpg
ma zywo i na nodze wyglądają bardziej kobieco przez te koraliki z boku :) a pompona chowam zawsze do srodka :) puszke mozna wywinac badz schowac

Ostatnia edycja:
Klaudzia, czyli maly bawi sie tym stoliczkiem? Ja jakis czas temu chcialam taki kupic, teraz sie znow zastanawiam:) Widzialam go na gumtree za £10 czy £15, musze co jakis czas znow sprawdzic.

Pianistka Oli uwielbia ten stoliczek! Jeden z lepszych zakupow. ten z leapfrog naprawde moge polecic ale slyszalam ze z fishera tez sa fajne. zerknij na ebaya tez jezeli z niego korzystasz ;-) ja swoj kupilam w argosie za 29 funtow chyba.

dziewczyny czy któraś z was ma może buty EMU i ich podróby??
Aga a jakie chcesz dokladnie te buty emu??bo ja tez sie zastanawiam nad takimi...
my stoliczka nie kupujemy bo mamy muzyczny ocean :D fakt nie dawno przewróciłam go jako stoliczek ale Pawełek przy takim tez chwile postoi i sie pobawi :) wiecej robi u niecho za pchacz :D
NOWY LITTLE TIKES 160F MUZYCZNY OCEAN 3W1 GRATIS!! (1235528491) - Aukcje internetowe Allegro jak narazie najlepszy zakup :D bo z żyrafki ucieka na macie tez za duzo nie chciał lezec :) teraz poluje na jeździk jakis mam kilka typów moze pozniej pokaze wam to powiecie swoje opinie moze jakas mama miala z nimi stycznosc :) a no i na KOstke badz domek ale to czekam na Ule ;-)

edit:

no wiec mam :d

moj typ
KONIK BABY TIPONY SMOBY - BUJAK JEŹDZIK ROWEREK (1223450303) - Aukcje internetowe Allegro na lato byłby rowerek bo watpie ze beda dawaly jezdzic na tych wiekszych wiec zwykly bysmy na kolejne wakacje kopilibyśmy
a no i te jeszcze z tych co mi sie podobaja

JEŹDZIK - CHODZIK MAESTRO 5w1 !HIT! BERCHET SMOBY (1225608671) - Aukcje internetowe Allegro
BERCHET CHODZIK JEŹDZIK INITIO II PLUS BALADE (1202801709) - Aukcje internetowe Allegro
SMOBY Maestro II CONFORT jeździk chodzik 5w1 (1237966067) - Aukcje internetowe Allegro
JEŻDZIK/BUJADEŁKO MP3 PROWADNIK KOŁYSKA 3kol (1232455349) - Aukcje internetowe Allegro

moze ktoras mama ma ? prosze o szczera opinie ;-)
Kasia ciesze sie ze muzyczny ocena Wam sie podoba hehe
Pianistka Oli uwielbia ten stoliczek! Jeden z lepszych zakupow. ten z leapfrog naprawde moge polecic ale slyszalam ze z fishera tez sa fajne. zerknij na ebaya tez jezeli z niego korzystasz ;-) ja swoj kupilam w argosie za 29 funtow chyba.
Fajny ten stolik a on gada po angielsku czy nie gada w ogole??

reklama
Do góry