reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

własnie wygrałam aukcję Garnuszka na Klocuszek FP Mam nadzieję że bedzie się tak ładnie bawił jak u kolegi :-)
ma któraś z Was tą zabawkę??
FP.jpg

reklama
własnie wygrałam aukcję Garnuszka na Klocuszek FP Mam nadzieję że bedzie się tak ładnie bawił jak u kolegi :-)
Zobacz załącznik 286376

Cleo ja mam i bardzo ją lubię ;D Oliwierek mało bawi sie zabawkami ale zawsze do niego do środka sięga, wyciąga klocuszek i go gryzie. Narazie nie potrafimy jeszcze wkładać kształtów. Jest bardzo fajny, ma dwie ładne pioseneczki i ogólnie mamy sobie go bardzo chwalą ;D
Też kupiłam używany z allegro, ale nie widać żadnych śladów. Jest nie do zdarcia :-)
Ile dałaś?

na pewno któreś HI , Gosia to może pogadaj z Pawimi bo w USA one są dużo tańsze niż u nas to moze by zobaczyła zakupiła i przysłała :-) a przesyłka by nas wyszła na 1/2
Aga a ile one kosztuja w usa i daj jakiegos linka z nimi..wiesz najtansza wysylka z usa to min 30$ wiec sporo..
Zobacz załącznik 286376

ja mam ale po ingliszu Kacper srednio sie interesuje ale jak gra to slucha tych garnuszkowych melodyjek...

Dziewczyny mozecie polcic jakis dobry termometr ktory mierzy tempe w ciagu 2sek najlepie do usza lub czola??

Aga a ile one kosztuja w usa i daj jakiegos linka z nimi..wiesz najtansza wysylka z usa to min 30$ wiec sporo..

ja mam ale po ingliszu Kacper srednio sie interesuje ale jak gra to slucha tych garnuszkowych melodyjek...

Dziewczyny mozecie polcic jakis dobry termometr ktory mierzy tempe w ciagu 2sek najlepie do usza lub czola??

polecam do ucha:

http://allegro.pl/termometr-braun-thermoscan-stan-idealny-i1238121433.html

szybko i na temat:) niestety w aptece drogi ale widze ze na allegro mozna kupic taniej:)

Dzieki.
Sprawdz malemu buty w TK Maxie, tam jest wybor i buty solidne, niestety adidaski dla chlopcow a takie zimowe widzialam sliczne dla dziewczynek, ale duzo za duze no i lepiej kupic blizej zimy, bo nie wiadomo jaka nozka bedzie duza za kilka m-cy.
W Clarksie nie pomyslalam nawet sprawdzic, ale w tych ciuchowych to maja takie ''baletki'' jak dla starszych, a one sie nie nadaja do chodzenia ani ciepla nie daja. Beznadzieja. Nic, bede jeszcze szukac.

ooo nie wiedzialam ze tk maxie buty maja dla dzieci. Nigdy nie widzialam a czesto tam jestem. U nas sa owszem ubranka itp ale bucikow naprawde nie widzialam. Zerkne nastepnym razem gdy bede. A one sa na dziale dzieciecym czy przy obuwiu?

Dziewczyny - czy te śpiworki do spania nie krępują dzieciom ruchu za bardzo? Chodzi mi o takie naprawdę ruchliwe w nocy dzieci :)

Bo zastanawiam się nad kupieniem, boję się,że Alicja marznie. Niby jest 24 stopnie w sypialni, ona śpi w body z długim i pajacu, ale ma wiecznie zimny kark i ciągle odkrywa się z koca.
Tylko, że Ala tak rzuca nogami i turla się, że nie wiem czy nie będzie się w nim zaplątywać...

reklama
ja mam ten JEŹDZIK - CHODZIK MAESTRO 5w1 !HIT! BERCHET SMOBY (1225608671) - Aukcje internetowe Allegro i jestem zadowolona , Kuba też lubi w nim jeździć ,ostatnio nawet po domu jeździmy bo leje ,jedynie trzeba uważać jak dziecko się przechyla , kiedyś mój na chwilę puścił rączkę i coś chciał zrobić a Kuba się na bok przechylił i przewrócił z jeździkiem , nic mu nie było ale się bidulek przestraszył

Do góry