reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A my w koncu troche poprzestawialismy w pokoju i mala ma wiecej miejsca zeby brykac. Kupilismy jej ten mini namiocik z tunelemm zajmuje naprawde malo miejsca
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3498671/c_1/1|category_root|Nursery|14417537/c_2/3|cat_15701330|Baby+toys|14417556.htm?_$ja=tsid:11527|cc:|prd:3498671|cat:toys+%26+games+%3E+pre-school+toys+%3E+baby+toys
Niby napisane, ze od roku wzwyz, ale ten tunelik jest taki malutki, ze spokojnie nadaje sie wszystkim raczkujacym szkrabom. Mala przechodzi sobie w te i z powrotem, specjalnie popycha pileczki do srodka i goni po nie, super zabawka na teraz. Jedyny minus, to ze ten tunelik taki lekki i mala czasem w srodku sobie probuje siadac, zamota sie w niego cala, az go zlozy, a ze jej sie to podoba to potem znow robi to samo. Zeby sztywno stal w miejscu musialabym go jakos tasma do maty przylepic od spodu? Pokombinuje chyba troche...

reklama
Pianistka mi ten tez sie podoba :) znalazlam u nas na allegro KOLOROWY DOMEK NAMIOT Z TUNELEM KROWKA - ZOBACZ (1228784375) - Aukcje internetowe Allegro

a jaka roznica w cenie :D

haha trzeba kogos zbajerowac z anglii i bedzie robil masowe zakupy dla nas z Polski i wysyłal buehe

Kasiula i to jest jeszcze namiot " ze śladami użytkowania ".. jak dla mnie trochę mały;-)

To ten sam! Skad wiesz, ze to uzywany z allegro? Ja sie na allegro nie znam, ale roznica niewielka, bo ja dalam £20 a ten z przesylka wychodzi 66zl, wiec nie duzo taniej, a jakie zarobki w Polsce, a jakies tutaj? Szok normalnie.

Ten namiocik jest maly, ale ja chcialam na teraz, inne zajelyby duzo miejsca, a wiadomo, dziecko sie troche pocieszy i potem juz sie tak nie bawi. Powrzucalam tam troche pluszakow i mala sobie wyciaga co i rusz to cos. Fakt, ze to zakup na kilka m-cy, ale potem opyle na gumtree za pol ceny i kupie cos innego:)

A my w koncu troche poprzestawialismy w pokoju i mala ma wiecej miejsca zeby brykac. Kupilismy jej ten mini namiocik z tunelemm zajmuje naprawde malo miejsca
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3498671/c_1/1|category_root|Nursery|14417537/c_2/3|cat_15701330|Baby+toys|14417556.htm?_$ja=tsid:11527|cc:|prd:3498671|cat:toys+%26+games+%3E+pre-school+toys+%3E+baby+toys
Niby napisane, ze od roku wzwyz, ale ten tunelik jest taki malutki, ze spokojnie nadaje sie wszystkim raczkujacym szkrabom. Mala przechodzi sobie w te i z powrotem, specjalnie popycha pileczki do srodka i goni po nie, super zabawka na teraz. Jedyny minus, to ze ten tunelik taki lekki i mala czasem w srodku sobie probuje siadac, zamota sie w niego cala, az go zlozy, a ze jej sie to podoba to potem znow robi to samo. Zeby sztywno stal w miejscu musialabym go jakos tasma do maty przylepic od spodu? Pokombinuje chyba troche...

Fajny ten namiocik. Ja wlasnie pisalam ze chce cos w tym stylu na roczek Oliverkowi kupic, ale wolalabym cos troszke wiekszego i cos czego sam nie posklada bo jak go znam to pewnie bedzie w takim tunelu probowal wstawac hehehe.
Wrzuc jakies fotki z mala na zamkniety albo na albumik. chcialabym porownac go wielkosciowo w realu.

Klaudzia jeśli chodzi o te stoliki edukacyjne to też mamy w domku i mała go uwielbia:) również polecam:) Jeśli chodzi o te namiociki to u mnie niestety nie ma miejsca:(:(

Fajny ten namiocik. Ja wlasnie pisalam ze chce cos w tym stylu na roczek Oliverkowi kupic, ale wolalabym cos troszke wiekszego i cos czego sam nie posklada bo jak go znam to pewnie bedzie w takim tunelu probowal wstawac hehehe.
Wrzuc jakies fotki z mala na zamkniety albo na albumik. chcialabym porownac go wielkosciowo w realu.

Wrzuce na dniach, jak zrobie. Ten namiocik jest maluski, jak na zdjeciu, ja z kolei nie chcialam wiekszego, bo one sa fajne do zabawy, ale zajmuja pol pokoju, a gdzie miejsce na inne zabawki? Tunelik tez nie jest solidny, mala go roznosi na boki, przechodzi, sklada, rozpucha sie... ale ona lubi sie pchac tu gdzie ciasno, w kazda szczeline wlezie.
W ikei jest taki tunel niebieski wiekszy, tamten juz dla troche wiekszych dzieciakow ale bardziej solidny.
Nic to, mala sie pobawi kilka m-cy i potem kupie cos innego:)

A na roczek poluje na bujak - pluszak, juz upatrzylam sobie kilka, nie moge sie tylko zdecydowac:)
Linki tez pozniej wkleje.
A najpierw to musze sprzedac nasza hustawke z fisher price, zawala tyle miejsca a mala nie uzywa juz tyle czasu.

reklama
Do góry