reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Tutaj nie melodyjka tylko ten wiatraczek. Muszę w sklepie luknąć ale przeważnie zapakowane są :( Oj czepiam się...
Dziś kupiłam rajstopki na targu małemu za 6 zł, miała Gattę za 15 i wiecie co...we wtorek pojde wymienic na gatte bo sumienie mnie gryzie...niby rajtki ok ale ta gatta przynajmniej na początku miodzio mięciutka. Głupia jestem hehehe wiem ;D

reklama
ja mam tą druga i jest ok,kupiłam w świecie dziecka
EMilka dobrze w niej siedzi,jest lekka i wygodna
wolałabym tą pierwszą ale jeśli się nie uda kupić to kupię tą drugą ,wogóle to myślałam żeby do niej jakieś szelki kupić bo mój to straszny wiercipięta i będzie mi na bank chciał z niej wyjść
Ta allegrowa fajnie wygląda, chociaż opcji 5-7 lat raczej nie wyobrażam sobie w mieszkaniu :D. Sądząc po temperamencie Alicji to albo rozwaliłaby lustro, albo wyleciała przez okno... :D
hehehe ,rozbawiłaś mnie :)
mi też bardziej ta allegrowa odpowiada , no i ja zamierzam ją powiesić po zimie w ogródku ;)

Tutaj nie melodyjka tylko ten wiatraczek. Muszę w sklepie luknąć ale przeważnie zapakowane są :( Oj czepiam się...
Dziś kupiłam rajstopki na targu małemu za 6 zł, miała Gattę za 15 i wiecie co...we wtorek pojde wymienic na gatte bo sumienie mnie gryzie...niby rajtki ok ale ta gatta przynajmniej na początku miodzio mięciutka. Głupia jestem hehehe wiem ;D
ja dzis tez kupilam bez firmowe za 10 zl !! ;o ale wydaje sie dobre jak nie bedzie po domu :) a w pepco byly po 4.99 tylko nei wiem cyz juz gazetka sie skonczyla czy co ale dzis juz nie było ich :(

wklejam zdjęcie jak wygląda golfik na Kubie ;-) , plus reszta zakupów (zdjęcie robione komórką więc nie najlepszej jakości)

zgapiliśmy beszczelnie:zawstydzona/y: z tym że my w beżu ten komplet zakupiliśmy:-):-)

Własnie widziałam ten zestaw H&M - całkiem niezły (b.t.w. w sklepie taniej niz na allegro). Ale mi brakuje w ubrankach dla dzieci czegoś z pazurem. Np. czapka ala RASTA - nie do dostania. Wszystko tylko jakies takie różowe albo niebieskie i mdłe. Pewna za bardzo wymyślam.... :)

wiesz na allegro możesz sobie zamówić czapkę np w rasta i szaliczek

w końcu kupiliśmy fotelik i specjalnie dla Ciebie kilolek wklejam fotkę jak obiecałam

fotelik wypaśny ale moje dziecię by tą wkładkę na klanach rozniosło:tak::tak:

Daj znać jak Ci się sprawdzą! Ja tylko rajstopy z Woli , ew. Gatta (tak, tak, zbankrutowałam już), ale jak kupię tańsze lub innej firmy to albo zaraz guma się rozciągnie, pęknie, albo się strasznie mechacą i robią dziury :/

z woli są rewelacyjne a z gatty u nas nie ma:-:)-( ja dzisiaj z disney'a zakupiłam 2 szt jedna 12 zł przecena była:-)

ja kupilam wczoraj ciepla kurteczke w h&m za 60zl:) podszewka to polar, na zwnatrz nieprzemakalny material ze sniezna gwazdka z przodu, jasny niebieski i bez:)myslalam o jesieni ale mysle ze na poczatki zimy rowniez moze byc

z ust mi to wyjęłaś też miałam ją kupić no ale do bucików by nam nie pasowała te za 99 zł mi się podobały szara i brązowa no ale nam takie przejściówki nie potrzebne za to Pati się obkupiła:-):-)

Ja wycieram podłoge w pokoju .
NAm najlepiej podchodza zielone dady i Pampers sensitive.

i co nie lepi się?? bo chusteczki są nasączone jakimiś płynami oliwkami

a zapomnialam dziewczyny wam napisac ze ostatnio jak chodzilam i szukałam pasty do zebów dla Pawełka to w aptece baba dawala po 20-30 zł ;o ;o myslalam ze oszalała ;P ale w nasteonej znalazłam Ziajka od 1 ząbka za 4 zł :)

mój mąż właśnie taka przyniósł nenedent baby cena 25 :szok::szok: no ale u nas innej nie dostaniesz 4 apteki i w każdej tylko ta pasta ech:angry::angry:

Jest waszym zdaniem różnica w pampach 4 a 4+ ?

oprócz tego ze są wyższe to na pewno są bardziej chłonne

zgapiliśmy beszczelnie:zawstydzona/y: z tym że my w beżu ten komplet zakupiliśmy:-):-)

no widzisz ja się po ten beż też wybieram żeby było na zmianę ;-) ,ale nic się nie martw raczej się nie spotkają tak samo ubrani :-D:-D:-D
wczoraj też kupiłam rajtuzki w Cubusie i póki co tylko jedne na próbę ale jak będą ok to kupię więcej ,bo u nas teraz promocja 3za2 czyli za 2szt płacisz a bierzesz 3szt :-D to się można obłowić ;-)

mój mąż właśnie taka przyniósł nenedent baby cena 25 :szok::szok: no ale u nas innej nie dostaniesz 4 apteki i w każdej tylko ta pasta ech:angry::angry:
o taka zel-do-zebow-dla-dzieci_279.jpg ja widzialam w hipermarkecie taka ale Czarodziejskie cos tam dla dzieci do 2 do 6 lat wiec moze i gdzies by byla ta od 1 ząbka !!

a pampki 4+ faktycznie są wyzsze :] jak bylam u sis to miedzy 4 a 5 to roznica jest taka ze sa odrobinke szersze ale wyzsze ;]

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czy tesowalyscie tej firmy rajstopki na swoich maluchach? 80-86 RAJSTOPKI ANTYPOŚLIZGOWE BAWEŁNA - WZORY (1215482724) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/rajstopy-ze-spodniczka-80-86-yorker-nowosc-i1219686245.html
Zamierzam kupic kilka par, ale nie wiem czy sa dobrej jakosci:sorry2:
Dziunka czy moglabys poslac jeszcze raz linka na te rajstopki z gumeczkami na kolankach? Chcialabym tez takie kupic. Wybieram sie do PL za dwa tygodnie;-) wiec czas na zakupki internetowe:tak:
Wiecie ja nie wiem co mowic jak mnie pytaja co malej kupic na roczek. zabawek ona ma pelno, jedynie ubranka zawsze sie przydadza, ale znowu dziecko sie na ucieszy :baffled:

Do góry