reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny jakiś czas temu pisałyście o huśtawkach - jakie kupiłyście i jak się wam sprawdzają ?
Bo koniecznie też chcę jakoś kupić dla mojej nadpobudliwej panienki ;). Skłaniam się raczej ku takiej montowanej w drzwiach na pręcie rozporowym.
ja też właśnie poszukuje huśtawki no i w sumie to myślałam o takiej HIT! JEDYNA NA ALLEGRO! HUŚTAWKA 3w1 Z MELODYJKĄ (1179434213) - Aukcje internetowe Allegro

ale jeśli nie znajdę to pewnie kupię tą Baby huske Leker og babyutstyr - din lekebutikk p nett - RingoShop.no

reklama
Marta właśnie my z mężem trochę załujemy ze nie kupiliśmy nowego playskoola bo jakoś dziwnie głośno działa i się zastanawiamy czy tak powinno być czy to jakaś wada???? A może ja się czepiam, hm...dla jednej pewnie głosno dla drugiej normalnie...Kurczę mam zagwostkę :( Dziewczyny macie tego playskoola?
Super ze małemu się podoba. U mnie...mały gryzł piłęczki...zainteresowany na chwilę..
Wyjątkowa ja mam pampki 4 i teraz kupił mąż 4+ różnica minimalna, więc jak mąż był teraz w tesco i nakupował dużo promocyjnych pampków a nie byo 4+ wzięliśmy 4 bo nie wiele się różnią.

Jest waszym zdaniem różnica w pampach 4 a 4+ ?

moim zdaniem prawie żadna - kupiłam ostatnio przez pomyłkę 4+, a Alicja dopiero dobija do 9 kg i wcale nie widzę, żeby były jakieś szczególnie większe. Może troszkę wyższe są.

Ta allegrowa fajnie wygląda, chociaż opcji 5-7 lat raczej nie wyobrażam sobie w mieszkaniu :D. Sądząc po temperamencie Alicji to albo rozwaliłaby lustro, albo wyleciała przez okno... :D

moim zdaniem prawie żadna - kupiłam ostatnio przez pomyłkę 4+, a Alicja dopiero dobija do 9 kg i wcale nie widzę, żeby były jakieś szczególnie większe. Może troszkę wyższe są.

Ta allegrowa fajnie wygląda, chociaż opcji 5-7 lat raczej nie wyobrażam sobie w mieszkaniu :D. Sądząc po temperamencie Alicji to albo rozwaliłaby lustro, albo wyleciała przez okno... :D

ahahhahahhahahhahahhahahhaha

Ja widze różnice pomiedzy pampkami 4 a 4+, wlasnie sa dłuższe. Moja laleczka jest długa i np huggisy 4 siegaja jej ledwo za pupke. Dużo zależy od firmy pampków.

Ula wiesz nie powiem Ci czy glosno Twoja zabwka chodzi , bo kazdy ma inny próg nazwijmy to "sluchowy".
Mysle , ze oryginał dobrze powinien chodzic nie za glosno wiec moze cos sobie wkrecasz :p Moja na bank dziala jak kombajn , ale małemu to nie przeszkadza :)

Maly ma hustawke montowna na hakach w drzwiach. Wymienilismy za punkty w almie. jest sliczna , drewniana, solidna i nie do kupienia :) to się pochwaliłam :)

reklama
Marta właśnie my z mężem trochę załujemy ze nie kupiliśmy nowego playskoola bo jakoś dziwnie głośno działa i się zastanawiamy czy tak powinno być czy to jakaś wada???? A może ja się czepiam, hm...dla jednej pewnie głosno dla drugiej normalnie...Kurczę mam zagwostkę :( Dziewczyny macie tego playskoola?
Super ze małemu się podoba. U mnie...mały gryzł piłęczki...zainteresowany na chwilę..
Wyjątkowa ja mam pampki 4 i teraz kupił mąż 4+ różnica minimalna, więc jak mąż był teraz w tesco i nakupował dużo promocyjnych pampków a nie byo 4+ wzięliśmy 4 bo nie wiele się różnią.
Ula przy okazji jak bedziesz w jakims zabawkowym mozesz looknac ta fontanne playskool i porownac czy nowa sklepowa tez glosno chodzi albo zaklej glosnik tj Dziunka pisze:-)

Do góry