neferetete
Fanka BB :)
Rajstopek, nie probowałam, ale jeżeli jest bawałna, to powinny być ok.Dziewczyny czy tesowalyscie tej firmy rajstopki na swoich maluchach? 80-86 RAJSTOPKI ANTYPOŚLIZGOWE BAWEŁNA - WZORY (1215482724) - Aukcje internetowe Allegro
RAJSTOPY ze SPÓDNICZKĄ ~80-86~ YORKER NOWOŚĆ ! (1219686245) - Aukcje internetowe Allegro
Zamierzam kupic kilka par, ale nie wiem czy sa dobrej jakosci
Dziunka czy moglabys poslac jeszcze raz linka na te rajstopki z gumeczkami na kolankach? Chcialabym tez takie kupic. Wybieram sie do PL za dwa tygodnie;-) wiec czas na zakupki internetowe
Wiecie ja nie wiem co mowic jak mnie pytaja co malej kupic na roczek. zabawek ona ma pelno, jedynie ubranka zawsze sie przydadza, ale znowu dziecko sie na ucieszy![]()
Na roczek ja bym wołała o: śpiewający nocnik, rowerek, wózek-parasolke, sanki....
Ja kilka dni temu kupiłam zabezpieczenia na kanty i gniazdka - baby ono - BEZNADZIEJA. Nie polecam. Zabezpieczenia na rogi, nie trzymaja się miejsca i mała je zdejmuje i sie nimi bawi. Nakładki na gniazdka, za to są za dobre. Aby je wymontować potrzeba kilka minut :/ DO tego jest tylko jeden maleńki kluczyk, wiec jak sie zgubi to mozna chyba sie z gniazdkami pozegnać :/ Znacie, jakies zabezpieczenia warte uwagi? Podobno IKEA ma lepsze - czy to prawda?