reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny czy tesowalyscie tej firmy rajstopki na swoich maluchach? 80-86 RAJSTOPKI ANTYPOŚLIZGOWE BAWEŁNA - WZORY (1215482724) - Aukcje internetowe Allegro
RAJSTOPY ze SPÓDNICZKĄ ~80-86~ YORKER NOWOŚĆ ! (1219686245) - Aukcje internetowe Allegro
Zamierzam kupic kilka par, ale nie wiem czy sa dobrej jakosci:sorry2:
Dziunka czy moglabys poslac jeszcze raz linka na te rajstopki z gumeczkami na kolankach? Chcialabym tez takie kupic. Wybieram sie do PL za dwa tygodnie;-) wiec czas na zakupki internetowe:tak:
Wiecie ja nie wiem co mowic jak mnie pytaja co malej kupic na roczek. zabawek ona ma pelno, jedynie ubranka zawsze sie przydadza, ale znowu dziecko sie na ucieszy :baffled:
Rajstopek, nie probowałam, ale jeżeli jest bawałna, to powinny być ok.

Na roczek ja bym wołała o: śpiewający nocnik, rowerek, wózek-parasolke, sanki....

Ja kilka dni temu kupiłam zabezpieczenia na kanty i gniazdka - baby ono - BEZNADZIEJA. Nie polecam. Zabezpieczenia na rogi, nie trzymaja się miejsca i mała je zdejmuje i sie nimi bawi. Nakładki na gniazdka, za to są za dobre. Aby je wymontować potrzeba kilka minut :/ DO tego jest tylko jeden maleńki kluczyk, wiec jak sie zgubi to mozna chyba sie z gniazdkami pozegnać :/ Znacie, jakies zabezpieczenia warte uwagi? Podobno IKEA ma lepsze - czy to prawda?

reklama
Dziewczyny czy tesowalyscie tej firmy rajstopki na swoich maluchach? 80-86 RAJSTOPKI ANTYPOŚLIZGOWE BAWEŁNA - WZORY (1215482724) - Aukcje internetowe Allegro
RAJSTOPY ze SPÓDNICZKĄ ~80-86~ YORKER NOWOŚĆ ! (1219686245) - Aukcje internetowe Allegro
Dziunka czy moglabys poslac jeszcze raz linka na te rajstopki z gumeczkami na kolankach? Chcialabym tez takie kupic. Wybieram sie do PL za dwa tygodnie;-) wiec czas na zakupki internetowe:tak:
Wiecie ja nie wiem co mowic jak mnie pytaja co malej kupic na roczek. zabawek ona ma pelno, jedynie ubranka zawsze sie przydadza, ale znowu dziecko sie na ucieszy :baffled:

Rajtuzki do raczkownia - stokkids.pl
Dopiero co się pojawiły w sprzedaży STERNTALER__ rajstopy do __ RACZKOWANIA_ 74/80 ABS (1211816836) - motoAllegro

hehe te ze spódniczka są boskie!!

Na roczek ja bym wołała o: śpiewający nocnik, rowerek, wózek-parasolke, sanki....

Ja kilka dni temu kupiłam zabezpieczenia na kanty i gniazdka - baby ono - BEZNADZIEJA. Nie polecam. Zabezpieczenia na rogi, nie trzymaja się miejsca i mała je zdejmuje i sie nimi bawi. Nakładki na gniazdka, za to są za dobre. Aby je wymontować potrzeba kilka minut :/ DO tego jest tylko jeden maleńki kluczyk, wiec jak sie zgubi to mozna chyba sie z gniazdkami pozegnać :/ Znacie, jakies zabezpieczenia warte uwagi? Podobno IKEA ma lepsze - czy to prawda?
ja mam Ikea do gniazdek i na kanty w jednej szafce. Są ok.

o matko jaka cena!!!

Dzisiaj przyszedl fotelik chicco i przyznam się, ze jestem zawiedzina, bo niewiele się rózni od mojego starego Meggy. Tyle tylko, że łatwiej się go rozklada, ale i materiał w większości jest taki sam i ten caly plastik... no chicco ma zagluwek regulowany a tam byla tylko wkładka ale nie wiem dlaczego spodziewalam się, ze ten będzie duuuzo lepszy.

Ja mam zabezpieczenie na szafkę Canpoola pisałam dziś o nich Kasi na listopadzie i są dobre. Nie odklejaja się i fajnie się zatrzaskują, dorosły musi nacisnąć zeby otworzyć szafkę. Koszt ok 5-6 zł.

Kilolek cena zabija, to prawda :D Tym bardziej że jednej pary nie kupisz, trzeba co najmniej kilka. Przecież w jednych rajstopach dzieć nie będzie zasuwał non stop. Choć są prześliczne to nie stać mnie niestety :(
Chyba bardziej funkcjonalne/opłacalne są same nakolanniki do raczkowania Nakolanniki do raczkowania Silipads pomarańczowe

Doszły dziś nasze getry :) Joasia prześlicznie w nich wygląda :) Teraz czekam na wełniaki :)

REWELACYJNE TE ZABAWKI!!! Na pewno malutka będzie się nimi bawić :) Ten stolik bardziej mi się podoba od stolika FP (który notabene kurzy się u mamy w szafie, a Miłek bawi się zwykłym poJulkowym stolikiem z 9-cioma grzechotkami).

reklama
Do góry