reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziunka kupiłam rossmanowskie pampki i jestem zadowolona(na razie). Moim zdaniem bardzo dobra podróbka pampersów.

Gie-oska nie wiem jak ty to obliczylas ze pampki Pampersa i rossmanowskie wyszły Ci po tyle samo. Teraz w promocji Pampersy 62szt-50zl, a rossmanowskie 36szt-20zl przynajmniej u mnie ;-)
to ja za 26 zł kupuje w lidlu 50 szt

reklama
Dziunka mam te bez ksiezyca. zobacze te co polecasz , ale jak do tej pory pampers bije reszte na glowe

Ula doszła do mnie ta podroba "dmuchawy " z playskoll i tak :
1. Mały byl zachwycony , az klaskał w raczki. Pozniej zamiast obserwacji wybral demolke , ale miałąm go zglowy na godzine :)
2. Mi sie podoba troche mniej ze wzgledu na to , ze glosno pracuje , glosniej niz muzyczka. Poza tym wyglada solidnie .

Ja kupuje Pampersy 82 sztuki za 45 zł a ostatnio 98 za 55, wiec mi sie wogóle opłaca bardziej niz inne to nie zmieniam. A ostatnio poluje w sklepie na przecene i juz 3 paczki kupiłam po 10 zł, dwie Pampersa i jedną Huggisa Premium. Huggisy tez są fajne ale szybciej sie robia mokre i jak są pełne to na body to czuc.

Aaaa... chcialam napisac ze my w dalszym ciągu 3 nosimy to nas taniej wynosi :)

Dziunka kupiłam rossmanowskie pampki i jestem zadowolona(na razie). Moim zdaniem bardzo dobra podróbka pampersów.

Gie-oska nie wiem jak ty to obliczylas ze pampki Pampersa i rossmanowskie wyszły Ci po tyle samo. Teraz w promocji Pampersy 62szt-50zl, a rossmanowskie 36szt-20zl przynajmniej u mnie ;-)

no widac wtedy gdy kupowalam byly takie ceny ze rosmarowskie i orginalne pampki wyszly po tyle samo... poza tym co miasto to inne ceny wiec nie ma co porownywac

to ja za 26 zł kupuje w lidlu 50 szt

Jakie te pampersy z lidla??

A ostatnio poluje w sklepie na przecene i juz 3 paczki kupiłam po 10 zł, dwie Pampersa i jedną Huggisa Premium.

Pampersy czy chusteczki??

My nosiliśmy 4-rki, od dzis rossmanowskie 4+ wiec w paczce mniej a cena ta sama. Dla mnie rossmanowskie sa oki wiec po co przepłacac ;-)

Dziunka mam te bez ksiezyca. zobacze te co polecasz , ale jak do tej pory pampers bije reszte na glowe

Ula doszła do mnie ta podroba "dmuchawy " z playskoll i tak :
1. Mały byl zachwycony , az klaskał w raczki. Pozniej zamiast obserwacji wybral demolke , ale miałąm go zglowy na godzine :)
2. Mi sie podoba troche mniej ze wzgledu na to , ze glosno pracuje , glosniej niz muzyczka. Poza tym wyglada solidnie .

Możesz kupić tylko dwie sztuki na wypróbowanie. Są takie paczuszki :) Kup też na próbe pieluchomajtki - rewelacja :D Tyle że drogo wychodzi jakby się tak chciało non stop na tym jechac...

Ja kupowałam przez długi czas Bella Happy. Wychodziły troche ponad 0,40 za sztuke, a w każdej paczce zawsze dołączne było 10 paklanek. Naprawde sie opłacają - polecam. Mówie w trybie przeszłym - poniewaz w lecie przerzucilismy sie na bardziej 'przewiewne' pampersy. Ale na jesień chyba znowu do nich wrócimy.

Ilona 551_01_8850.jpg jak nie ma zadnych w promocji to kupuje te wychodzi 0.54 za szt :)

Dziewczyny jakiś czas temu pisałyście o huśtawkach - jakie kupiłyście i jak się wam sprawdzają ?
Bo koniecznie też chcę jakoś kupić dla mojej nadpobudliwej panienki ;). Skłaniam się raczej ku takiej montowanej w drzwiach na pręcie rozporowym.

reklama
Do góry