reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja ostatnio skusiłam się na Nivea takie jasnoniebieskie kiedyś je już mieliśmy i cały siusiak w krostkach :( Mąż kupił Pampki z chusteczkami gratis Pampers ciemnoniebieskimi i zobaczymy czy po nich rewelacji nie bedzie. My używamy Pampers takich w białym chyba opakowaniu a teraz chciałam poeksperymentować i mam...chusteczki 6 opakowań Nivea w nos sobie wsadzę ;/
Gie-oska czyli pampki rosmanowskie wyszły tyle do oryginały hehehe? e tam! Wolimy oryinały.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja ostatnio skusiłam się na Nivea takie jasnoniebieskie kiedyś je już mieliśmy i cały siusiak w krostkach :( Mąż kupił Pampki z chusteczkami gratis Pampers ciemnoniebieskimi i zobaczymy czy po nich rewelacji nie bedzie. My używamy Pampers takich w białym chyba opakowaniu a teraz chciałam poeksperymentować i mam...chusteczki 6 opakowań Nivea w nos sobie wsadzę ;/
kibel nimi myj ;) hahah ktoras mama tak robila ze złymi ;-)

Hmm a ja z pampersów rosmana nie jestem zadowolona. Leze u nas na polce jako ostateczne awaryjne.Jak dla mnie sa sztywne i mokre w srodku jak maly nasiusia , w pampersach pampersach tej wilgosci tak nie czuc- zel dobrze ja absorbuje:tak:

Ale chusteczki da da niebieskie sa the best:tak:

ALe tych na dzień czy na noc? Bo ja na dzień nie kupowałam, a te na noc rewelacyjne (ale na op pisze że są dobre i na dzień i na noc). Ważne aby miały ten księżyc na paczce.

Dziunka a pisalas ze te w fioletowych pakach sa takie jak pampersy a tu dalas w czerwonych??pisalas ze to te na noc sa jak pampers...no chyba ze cos zle zrozumialam..
a ja po poscie Dziunki kupilam te pampki rossmanowskie na noc i one faktycznie sa prawie jak prawdziwe papmki tylko wg mnie sa troche sztywniejsze i grubsze no i cenowo wyszlo mi tak jak oryginalne pampki

Każdy rozmiar ma inny kolor. Ja 4+,a tu na zdjęciu są 4, ale chyba nie podawałam koloru paczki?

Gie-oska czyli pampki rosmanowskie wyszły tyle do oryginały hehehe? e tam! Wolimy oryinały.

U nas Nivea odparzają, ale może jest tu jakaś mama która tkich używa, możesz oddać/odsprzedać.
Dla mnie nie ma lepszych chusteczek jak Pampers Sensitive. Aż pupka gładziutka. ALe z dada też zadowolona jestem, choć fakt, Kasia ma rację, są takie klejące.

Ja ostatnio kupiłam visir sensitive i uprałam parę ubranek małego w nim. Właśnie poszedł na spacerek z babcią w nich, myslicie ze jakby coś było nie tegez uczulenie wyjdzie szybko?

Ula tak m przeliczyl i wyszlo ze rosmanowskie kosztuja za szt tyle samo co oryginalne pampki i tych rosmanowskich bylo bardzo malo w paczce...

U nas wyszło po tygodniu po płynie Persil Sensitive uczulenie na proszek, klatka piersiowa, brzuszek i plecy usiane krostkami szorstkimi. Po wróceniu do Loveli minęło od razu.

a zapomnialam dziewczyny wam napisac ze ostatnio jak chodzilam i szukałam pasty do zebów dla Pawełka to w aptece baba dawala po 20-30 zł ;o ;o myslalam ze oszalała ;P ale w nasteonej znalazłam Ziajka od 1 ząbka za 4 zł :)

reklama
Dziunka kupiłam rossmanowskie pampki i jestem zadowolona(na razie). Moim zdaniem bardzo dobra podróbka pampersów.

Gie-oska nie wiem jak ty to obliczylas ze pampki Pampersa i rossmanowskie wyszły Ci po tyle samo. Teraz w promocji Pampersy 62szt-50zl, a rossmanowskie 36szt-20zl przynajmniej u mnie ;-)

Do góry