reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ale ty juz masz te rajstopki?? Bo mi sie tez bardzo podobają, zwłaszcza wieksze dla Zuzi, to i Julkowi pewnie kupie kilka na zime.. Ciekawe jak z bedzie z mechaceniem bo w zeszlym roku polaszczylam sie na Pepco i po 2-3 praniach byly do wyrzucenia

Mam i mały je juz nosi ale nie wiem jak z mechaceniem bo jeszcze w praniu nie były.

reklama
a ja dzis robilam porządki bo dostałam ciuchy w spadku po siostrzeńcu no i nic mi na zime nie brakuje oprócz czapki szalika ;-) i rajstopek a no i skarpetki wieksze ;] kurtke zimowa mam na jesien chyba ze 3 ;P spodnie na teraz wyciagnelam i wieksze odłozone tez wiec mysle ze mam z głowy bałam sie o bluzki z dł rękawem ale tez sie troche znalazło wiec polowanie na rajstopki skarpetki i czape :)
no wlasnie ... mam ta kurtke a co z dołem ? myslalam zeby kupic na allegro np dół sam ogrodniczki ocieplane np czarne i by było jak znalazł ... ale mysle zeby kierowac sie cm a nie rozmiarówka ... ta kurtka jest na 74 a za duza dla Pawła mimo ze nosi i ubrania na 80 jak i 68 ....aga miala racje co firma to rozmiar :)

a ja dzis robilam porządki bo dostałam ciuchy w spadku po siostrzeńcu no i nic mi na zime nie brakuje oprócz czapki szalika ;-) i rajstopek a no i skarpetki wieksze ;] kurtke zimowa mam na jesien chyba ze 3 ;P spodnie na teraz wyciagnelam i wieksze odłozone tez wiec mysle ze mam z głowy bałam sie o bluzki z dł rękawem ale tez sie troche znalazło wiec polowanie na rajstopki skarpetki i czape :)
no wlasnie ... mam ta kurtke a co z dołem ? myslalam zeby kupic na allegro np dół sam ogrodniczki ocieplane np czarne i by było jak znalazł ... ale mysle zeby kierowac sie cm a nie rozmiarówka ... ta kurtka jest na 74 a za duza dla Pawła mimo ze nosi i ubrania na 80 jak i 68 ....aga miala racje co firma to rozmiar :)

Ze spodniami będziesz miała kłopot, bo na allegro są za bardzo dużą kasę albo w komplecie. Sama nie dostałam dla Julki w zeszłym roku. Taniej wychodzi kupić cały kombinezon.

Oferta drogerii Rossmann - zobacz kosmetyki, perfumy i wiele innych! Ja kupuje takie ale 4+.
Z pampersa 4 są dobre, ale z Rosmana 4 za mało, 4+ w sam raz.
Mojej mamie pokazywałam ostatnio, myślała że to jakieś nowe Pampersa :D

ALe chusteczki z rossmana za suche są i odparzają nam tyłek. Zostajemy przy Dada z biedronki.

Ze spodniami będziesz miała kłopot, bo na allegro są za bardzo dużą kasę albo w komplecie. Sama nie dostałam dla Julki w zeszłym roku. Taniej wychodzi kupić cały kombinezon.

Oferta drogerii Rossmann - zobacz kosmetyki, perfumy i wiele innych! Ja kupuje takie ale 4+.

ALe chusteczki z rossmana za suche są i odparzają nam tyłek. Zostajemy przy Dada z biedronki.

zalezy jakie bo sama przetestowalam chyba WSZYTSKIE :D sa np niebieskie 2 rodzaje <inne dzieci na op> albo Białe sa całe albo Białe z rózowym i tez roznia sie bardzo od siebie ... i ja uzywam z rossmana i nie sa suche :)

Hmm a ja z pampersów rosmana nie jestem zadowolona. Leze u nas na polce jako ostateczne awaryjne.Jak dla mnie sa sztywne i mokre w srodku jak maly nasiusia , w pampersach pampersach tej wilgosci tak nie czuc- zel dobrze ja absorbuje:tak:

Ale chusteczki da da niebieskie sa the best:tak:

Dziunka a pisalas ze te w fioletowych pakach sa takie jak pampersy a tu dalas w czerwonych??pisalas ze to te na noc sa jak pampers...no chyba ze cos zle zrozumialam..
a ja po poscie Dziunki kupilam te pampki rossmanowskie na noc i one faktycznie sa prawie jak prawdziwe papmki tylko wg mnie sa troche sztywniejsze i grubsze no i cenowo wyszlo mi tak jak oryginalne pampki

reklama
now lasnie te sa bardziej suche mi chodziło o te 646_04_3077.jpg :) a w rossmanie mozna kupic chyba 15 szt za 1.5 bodjaze na probe :) ja mam kilak takich paczek wrazie awarii :) a co do dada to mi za kremowe pozniej rece kleja sie

Do góry