reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ok, jak będzie zamówienie to Ci wezmę i wyślę, wybierz tylko kolor z tamtego linka.

Czekam na nie właśnie, ale z tego co wiem to są super :)

O O O takie coś do chusty by mi się przydało... a jeszcze lepsze są takie podwójne golfy dla matki i dziecka... poszperać muszę...

EDIT: DZIUBASKU podaj mi te kolory, jak zamówię do środy to mamy po 10 zł za sztukę, potem w sklepie będzie za 12zł. Daj znać , zaraz napisze dziewczynie.
pencil.png
mam nadzieję, że zdążyłam :) ? Wybieram
1. CH23-068
mel.szary
2. CH35-068
jeans

Z góry dzięki!

reklama
Rozmowa poważna o fotelikach a ja znów o pierdołach :-D ale chciałam Wam powiedzieć gdybyście reflektowały na rajtuzki to ja kupiłam - moim zdaniem niedrogo- razjtuzki przepiekne wzorki na allegro z postaciami Disney'a za 6,8 szt. Takze kupilam 4 szt + przesyłka i wyszło mnie 8 zł za szt, biorąc pod uwage fakt ze na wiosne zwykłe rajtki u mnie na targu byly po 10 - 13 zł to te sa tansze, nie trzeba wychodzic a i disney zwraca uwage :) To tyle o pierdołach ale wybaczcie bo ja mam hopla na punkcie ubranek Disney'owskich :rofl2:
a doszly jjuz do Ciebie te rajtki??jakie sa w realu??
Wiesz co najlepiej jak sobie w allegro poszukacie w rozmiarze 80 zakladce ''rajstopy,skarpetki'' i wpiszecie Disney, jest tam kilku sprzedawców a ceny maja takie same. Chodzi tylko ze każdy ma ciut inny wzorek dostepny wiec wiesz :) kazda sobie wybierze co bedzie chciała. dla przykładu:
DISNEY RAJSTOPY RAJSTOPKI 80-86 PROMOCJA (1211889457) - Aukcje internetowe Allegro
znalazlam tylko tego jednego, moze akurat na razie tylko ona ma wystawione ale bylo masa. Zauwazylam ze inny juz podniósł cene do 7,5. Zagladajcie za na pewno znajdziecie.
a mozesz dac nick z allegro tego sprzedawcy??ten link co dalas to super ma wzory chyba sie skusze i dla starszej corki ma a ceny naprawde super:_)

a doszly jjuz do Ciebie te rajtki??jakie sa w realu??

a mozesz dac nick z allegro tego sprzedawcy??ten link co dalas to super ma wzory chyba sie skusze i dla starszej corki ma a ceny naprawde super:_)

Ja kupowalam wlasnie od tego sprzedawcy co link podalam wyzej. Rajtki sa sliczne takie zywe kolory jak na zdjeciach. Sa miłe i elastyczne. Mnie odpowiadaja.:tak:

Dziewczyny, moja niania zakończyla swój żywot. Muszę kupić nową. Co mi polecicie w rozsądnej cenie? Normalnie niania nie potrzebuję, bo slysze nawet jak się drapią ale czasem czlowiek zmęczony, to lepiej żeby była

Ja mam taką i jestem super zadowolona. Poprzednio miałam taką jak Kiragold i to dla mnie porażka. Nasza tak szumiała, że własnych myśli nie słyszałam. Ta jest super. Włączona nie wydaje najmniejszego szmeru dopóki Mały nie zapłacze. Ma dość długi kabel więc nie muszę biegać z odkurzaczem. Niania jest identyczna jak podstawowy model baby ono.
Niania elektroniczna model BM3 ORAVA - Internetowy Sklep Medyczny Medart-Bis

Chciałam młodemu coś kupic cieplejszego znaczy o kurtke chodzi tylko,że mam na to 50zł. Kupie jakąś fajną na ta pogodę?

Kupiłam mu z tydz temu cienką czapke i co? Idę mu kupić grubsza bo taka pogoda sie zrobiła. Myślałam,że będzie dośc ciepło we wrześniu...;/

Ja kupiłam dopiero co w Pepco za całe 19,99 zł :) Ale to typowa na jesień, nie na zimę i ciut za ciepła przy 15-stu stopniach. Ale poniżej 15-stu będzie jak znalazł. Dla chłopców też były.
A na tą pogodę ubieram sweterek i kamizelkę polarową.

Ja mam gatty dla malego i też się mechacą, wszystkie rajtki się mechacą po praniu i noszeniu, pewnie tylko jednej szybciej drugie wolniej. Co do rajstopek na targu, moja mama pokupowała je małemu kiedyś tam i zauważyłam ze jak są wzorzaste to te wzorki lub obrazki są bardzo scisłe i czasami odznaczaja się na nóżkach a gatta jest super miękka i rozciągliwa, tak na początku bo potem to już pranie i twarda woda robi swoje.

Racja, mechacą się ale w o wiele później i w mniejszym stopniu.
Ja mam z H&M białe, a po bokach z różami i mała ma zawsze mocno odciśnięte te róże....

Dziewczyny powiedzcie mi, jeśli mój mały obecnie nosi 74 ale powoli już przechodzimy na 80 to kombinezon na zime szukac na jaki rozmiar? 86 będzie w porządku?

A my sobie poszliśmy dziś na zakupy planowane czyli małemu w dziecięcym kupiłam kurteczke sliczną w krateczkę 57zł kosztowała ale że tam B ciotka pracuje to zawsze mamy zniżkę i dałam 50zł plus dostałbębenek w prezencie .

A ja sobie kupiłam adidasi adaśka i już jestem zadowolona bo dawno nic sobie nie kupiłam. Uff.... to Tyle :)

Dziewczyny powiedzcie mi, jeśli mój mały obecnie nosi 74 ale powoli już przechodzimy na 80 to kombinezon na zime szukac na jaki rozmiar? 86 będzie w porządku?

wiesz co też się zastanawiam nad rozmiarem kombinezonu u nas z rozmiarówką tak jak u was (wogóle twój synuś mi mojego przypomina bardzo:-)) no ale do rzeczy myślę że dużo zależy od tego gdzie ten kombinezon będziesz kupować bo co firma to inna rozmiarówka np w RESERVED według mnie jet baaardzo zawyżona no i jeszcze nasze dzieci tak już rosnąc chyba strasznie nie będą więc może być tak że 80 będzie dobry a dużo za duży też nie dobry ech...

reklama
Ja kupowalam wlasnie od tego sprzedawcy co link podalam wyzej. Rajtki sa sliczne takie zywe kolory jak na zdjeciach. Sa miłe i elastyczne. Mnie odpowiadaja.:tak:

Ale ty juz masz te rajstopki?? Bo mi sie tez bardzo podobają, zwłaszcza wieksze dla Zuzi, to i Julkowi pewnie kupie kilka na zime.. Ciekawe jak z bedzie z mechaceniem bo w zeszlym roku polaszczylam sie na Pepco i po 2-3 praniach byly do wyrzucenia

Do góry