reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Wiesz co najlepiej jak sobie w allegro poszukacie w rozmiarze 80 zakladce ''rajstopy,skarpetki'' i wpiszecie Disney, jest tam kilku sprzedawców a ceny maja takie same. Chodzi tylko ze każdy ma ciut inny wzorek dostepny wiec wiesz :) kazda sobie wybierze co bedzie chciała. dla przykładu:
DISNEY RAJSTOPY RAJSTOPKI 80-86 PROMOCJA (1211889457) - Aukcje internetowe Allegro
znalazlam tylko tego jednego, moze akurat na razie tylko ona ma wystawione ale bylo masa. Zauwazylam ze inny juz podniósł cene do 7,5. Zagladajcie za na pewno znajdziecie.

reklama
Daj znać jak Ci się sprawdzą! Ja tylko rajstopy z Woli , ew. Gatta (tak, tak, zbankrutowałam już), ale jak kupię tańsze lub innej firmy to albo zaraz guma się rozciągnie, pęknie, albo się strasznie mechacą i robią dziury :/

Daj znać jak Ci się sprawdzą! Ja tylko rajstopy z Woli , ew. Gatta (tak, tak, zbankrutowałam już), ale jak kupię tańsze lub innej firmy to albo zaraz guma się rozciągnie, pęknie, albo się strasznie mechacą i robią dziury :/

Sa swietne, guma w zyciu mi nie poszla ani dziurka, co do mechacenia to po jakims czasie coś na pewno ale nie jakos przesadnie co uwazalam ze przy dzieciach ''czolgajacych sie'' jest nie do uniknienia, dlatego nie zwracalam na to uwagi, no ale dziewczynka i do sukienki musi miec odkryte ładne nie to co facecik. Z mechaceniem srednio, na pewno troche, tylko ze to pod gacie wiec mnie to nie razi.;-) Z drugiej strony pmozna miec na wyjsciue ładniejsze a tam gdzie nie widac-zwykle

Ostatnia edycja:
Chciałam młodemu coś kupic cieplejszego znaczy o kurtke chodzi tylko,że mam na to 50zł. Kupie jakąś fajną na ta pogodę?

Kupiłam mu z tydz temu cienką czapke i co? Idę mu kupić grubsza bo taka pogoda sie zrobiła. Myślałam,że będzie dośc ciepło we wrześniu...;/

Chciałam młodemu coś kupic cieplejszego znaczy o kurtke chodzi tylko,że mam na to 50zł. Kupie jakąś fajną na ta pogodę?

Kupiłam mu z tydz temu cienką czapke i co? Idę mu kupić grubsza bo taka pogoda sie zrobiła. Myślałam,że będzie dośc ciepło we wrześniu...;/

ja kupilam wczoraj ciepla kurteczke w h&m za 60zl:) podszewka to polar, na zwnatrz nieprzemakalny material ze sniezna gwazdka z przodu, jasny niebieski i bez:)myslalam o jesieni ale mysle ze na poczatki zimy rowniez moze byc

Szkoda ,że u nas nie ma H&M ;/

Zaglądam jak mam czas pare rzeczy znalazłam własnie na jesień, u mnie cięzko jest by miec chwile wolnego iiśc pogrzebać :p w ciuchach :/

Ja mam gatty dla malego i też się mechacą, wszystkie rajtki się mechacą po praniu i noszeniu, pewnie tylko jednej szybciej drugie wolniej. Co do rajstopek na targu, moja mama pokupowała je małemu kiedyś tam i zauważyłam ze jak są wzorzaste to te wzorki lub obrazki są bardzo scisłe i czasami odznaczaja się na nóżkach a gatta jest super miękka i rozciągliwa, tak na początku bo potem to już pranie i twarda woda robi swoje.

reklama
Ja mam gatty dla malego i też się mechacą, wszystkie rajtki się mechacą po praniu i noszeniu, pewnie tylko jednej szybciej drugie wolniej. Co do rajstopek na targu, moja mama pokupowała je małemu kiedyś tam i zauważyłam ze jak są wzorzaste to te wzorki lub obrazki są bardzo scisłe i czasami odznaczaja się na nóżkach a gatta jest super miękka i rozciągliwa, tak na początku bo potem to już pranie i twarda woda robi swoje.

Uleńka mojemu małemu zadne bawełniane nigdy sie nie odciskały, jedyne jakie to na poczatku fakie grube frotowe. A uwiezcie mi ze moj ma grube nogi, podbicie nieziemsko grube, a uda jak pałki kurczakowe - w porównaniu :-D

A propos ubrania na zime to ja malemu kurtke kupilam jesienno-wczesno zimową firmy NEXT z przesylka za 50 zł i czapeczke z daszkiem na misiu za 20 zł do tego ma cieplejsze ogrodniczki takie ocieplane ale nie zimowe od kombinezonu po starszym koledze (wygladaja jak nówki) wiec komplet jest super do siebie pasujacy jak dojda to wysle foto :happy2:

Do góry