reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja mam maxi cosi ten narazie pierwszy fotlik i mam pasy dwa na ramionkach i jeden z dołu między nożkami. Już zobaczyłam to jest tylkow tych fotelikach tyłem do kierunku jazdy?

rzeczywiście! u mnie też. a ja bym sobie rękę dałą uciąć, że mam pięciopunktowe.. w wózku mam pięciopunktowe za to, ale i tak go nie używam..

reklama
ale jaja dziewczyny. W weekend byliśmy w Carefourze na Targówku i tam koło Mc Donaldsa jest sklep Planet z zabawkami dla dzieci, nigdy tam nie wchodziliśmy. Ceny POWALAJĄ....Lew Fisher Price chodzik jeździk 400 zł a na allegro ok 130-i tutaj nawet do 170 zł dochodzi........
FISHER PRICE CHODZIK JEZDZIK PCHACZ LEW L4511 (1203533063) - Aukcje internetowe Allegro
Wyobrażacie sobie taki przedział cenowy? Kto u nich kupuje? Chyba idioci...

Dziewczyny jak mowiliscie ze w tesco promocje to i ja napadłam na ten market :D Zakupiłam małemu od lewej:
3 pak spiochów disney za 34 zł
spioch sliczny pomarancz 17,50 zl
body 14,00 zl
skarpetki podkolanowki 5 par 20 zl

nawet w obi znalezlismy wanne w promocji na nasz trudno dostepny wymiar, pelnia szczescia :rofl2: do czasu....wszystko bylo pieknie ladnie do czasu az maly zaczol marudzic w aucie, na koncu ryczal tak ze moj tato jechal stówa na zakrecie :crazy: mysle glodny...w domu mega szybko obiad, ryczy w trakcie, patrze a tam taka kupa ze az wylazi :szok: doopka czerwona, no pieknie :baffled: nie spodziewalabym sie zwlaszcza ze przed wyjazdem tez zrobil a w markecie nic nie dal po sobie znac szatan maly. NO TRUDNO po chwili sytuacja opanowana. Obiad dokonczyl. Odstawilam do loczeczka, mysle zrobie foto i sie wam pochwale. Maly w miedzyczasie pchal paluchy tak mocno do buzi ze puscil pawia z calym tym obiadem na siebie, lozeczko i podloge. Rece mi opadly. Szybko rozebralam, w nowe ubralam, tamto wypralam i posprzatalam. Odstawilam do lozeczka. Weszlam na bb a moj syn zabiera sie za fikołki, normalnie na glowie stawal!!! odciagnelam go od tego pomyslu coby se karku nie skrecil wiec zajol sie stopami i zas za gleboko i znow spodnie ufifrał. MATKOOOOOOOOOOOOOOOOO myslalam ze mi para uszami pojdzie :wściekła/y: Przebralam, wypralam dalam soczek i spi a ja opisuje moja irytujaca polowe dnia. Teraz gleboki oddech, cisnienie opada a ja moge w koncu zjesc zimne drugie danie :baffled:

Do tego wszystkiego net dziala tak jakby chcial a nie mógł. porazka :crazy:

uwielbiam ciuchy z tesco! sliczne:) ja kuupilam ignacowi body zielone z gorilla, super jest:)

edit: no ale przygody dzisiaj mieliscie nie do pozazdroszczenia:/

Rozmowa poważna o fotelikach a ja znów o pierdołach :-D ale chciałam Wam powiedzieć gdybyście reflektowały na rajtuzki to ja kupiłam - moim zdaniem niedrogo- razjtuzki przepiekne wzorki na allegro z postaciami Disney'a za 6,8 szt. Takze kupilam 4 szt + przesyłka i wyszło mnie 8 zł za szt, biorąc pod uwage fakt ze na wiosne zwykłe rajtki u mnie na targu byly po 10 - 13 zł to te sa tansze, nie trzeba wychodzic a i disney zwraca uwage :) To tyle o pierdołach ale wybaczcie bo ja mam hopla na punkcie ubranek Disney'owskich :rofl2:

reklama
Rozmowa poważna o fotelikach a ja znów o pierdołach :-D ale chciałam Wam powiedzieć gdybyście reflektowały na rajtuzki to ja kupiłam - moim zdaniem niedrogo- razjtuzki przepiekne wzorki na allegro z postaciami Disney'a za 6,8 szt. Takze kupilam 4 szt + przesyłka i wyszło mnie 8 zł za szt, biorąc pod uwage fakt ze na wiosne zwykłe rajtki u mnie na targu byly po 10 - 13 zł to te sa tansze, nie trzeba wychodzic a i disney zwraca uwage :) To tyle o pierdołach ale wybaczcie bo ja mam hopla na punkcie ubranek Disney'owskich :rofl2:

Daj linka :)

Do góry