reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ania a myslisz ze jako np. 20 kg dzieciątko Twój Synek się w niego zmieści? To coś z przodu można zdjąć, wyregulować?
przy 15kg tą osłonę się zdejmuje i już jeździ bez niej więc spokojnie :tak:, generalnie fotelik jest fajny ale więcej na jego temat jak Kuba pojeździ trochę dłużej bo póki co to dzisiaj go kupiliśmy więc nie jechał za wiele ;-)

Ja ogólnie mam problem bo Oliwier wogóle nie chce jeździć w niczym :( Dziś wyjechałam po męża i mały był w foteliku, drogę w jedną stronę 3 minuty, w druga stronę już się wypinał. On wypina się na maxa ze wszytskiego. Na spacer nie wyjdę z nim na dłużej niż 15 minut bo po tym czasie wstaje i nie chce siedzieć więc nawet na miasto z nim nie mogę iść bo na mieście się nie wypina bo duża atrakcji a w drodze na miasto jest nudno i musze go nieść. Z babcią na spacer też wyjdzie na chwilę bo mama musi go nosić :( Z nowego rowerka to samo :(

Ja ogólnie mam problem bo Oliwier wogóle nie chce jeździć w niczym :( Dziś wyjechałam po męża i mały był w foteliku, drogę w jedną stronę 3 minuty, w druga stronę już się wypinał. On wypina się na maxa ze wszytskiego. Na spacer nie wyjdę z nim na dłużej niż 15 minut bo po tym czasie wstaje i nie chce siedzieć więc nawet na miasto z nim nie mogę iść bo na mieście się nie wypina bo duża atrakcji a w drodze na miasto jest nudno i musze go nieść. Z babcią na spacer też wyjdzie na chwilę bo mama musi go nosić :( Z nowego rowerka to samo :(
u mnie też był problem ale odkąd Kuba w samochodzie jeździ przodem do kierunku jazdy to się uspokoiło , w wózku też jest dużo lepiej jak jest w moją stronę (tyłem do kierunku jazdy) , zresztą ja z nim wychodzę na spacer codziennie niezależnie od pogody odkąd skończył 2 tygodnie

reklama
Fajny fotelik, tylko czy ja dobrze rozumiem ze powyzej 15 kg sie przypina normalnym pasem samochodowym tylko? Jesli tak to dla mnie to za wczesnie, ja jestem za tymi pasami 5 punktowymi, jak Zuzia teraz jezdzi w tym przypinanym pasem samochodowym to jakos tak ciagle jest krzywo przypięta, jak sie troche przechyli to pas sie osuwa. A co najwazniejsze ma wieksza swobode ruchów co wiaze sie z wychylaniem na wszystkie strony i przekladaniem raczki pod pasem. Ja bym najchetniej przypinala dziecko 5 punktowymi pasami do 10 roku zycia.
Jakby ktos chcial tanszy fotelik to ja polecam Chicco key 1 plus, za taka cene super.

Ta fontanna podrobka sie troche nijak ma do orginalu, troche glosno chodzi i ma straszna melodyjke(kolezanka ma)i pileczki pingpongowe. Az musze spytac czy jeszcze dziala. Ale ogolnie jest ok, wzbudzała zainteresowanie nawet mojego męża (musial zobarczyć jak działa).Ja tez jestem za lepszymi zabawkami uzywanymi, osobiscie mam hopla na punkcie Fisher Price :)

Do góry