reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

No ja z zakupami to się jeszcze troszkę wstrzymam, ale mam już upatrzony wózek :-) to mój typ
GONDOLA-SPACER BABY DESIGN ATLANTIC + FOTELIK !!! (611705135) - Aukcje internetowe Allegro

kolor turkusowy

podoba mi się jeszcze ten x-lander X-lander XA BLUE !+PARASOLKA+TORBA+GONDOLA+2 FOLIe (615879842) - Aukcje internetowe Allegro ale ten mój pierwszy wózek jest do niego podobny, a tańszy! i wcale nie zły! 2 koleżanki mają tego baby desing atlantic i bardzo sobie chwalą ;-)

i jeszcze to toledo mi się podoba
TOLEDO CONECO 2xFOLIA+PARASOLKA+KOCYK wys.0zł (615993248) - Aukcje internetowe Allegro

w sumie wydaje mi się, że wszystkie te wózki są do siebie podobne :-) teraz muszę tylko je porównać i zobaczyć na żywo w jakimś sklepie! bo w sumie ponoc tak najlepiej :-)

a z zakupków dla mamusi to muszę sobie jakieś spodnie ciążowe kupić, bo niestety w żadne własne się już nie mieszczę!

reklama
Witam fajny wątek :)
Ja juz trochę mam ciuszków dla maluszka używane ale bardzo dobrej jakości. Mam też upatrzony wózek. głownie szukam lekkiego bo mieszkam na II pietrze a nie ma windy i znalazłam coś takiego np. TREECO,GONDOLA ,SPACERÓWKA , 4 GRATISY !!! (611416085) - Aukcje internetowe Allegrotylko te koła przednie jakoś mało stabilne mi się wydaja ale mam nadzieję że tylko tak mi sie wydaje.albo Bolder 4 kołowy Wózek IMPLAST BOLDER 3/4 - bezpieczna przesyłka (615571629) - Aukcje internetowe Allegro
Może ktoś z Was lub znajomych miał doczynienioa z tymi modelami to podzielcie się na forum.

Chyba czas zacząc kupować jakieś spodnie.zaczyna mnie cisnąc:-D

Witam fajny wątek :)
Ja juz trochę mam ciuszków dla maluszka używane ale bardzo dobrej jakości. Mam też upatrzony wózek. głownie szukam lekkiego bo mieszkam na II pietrze a nie ma windy i znalazłam coś takiego np. TREECO,GONDOLA ,SPACERÓWKA , 4 GRATISY !!! (611416085) - Aukcje internetowe Allegrotylko te koła przednie jakoś mało stabilne mi się wydaja ale mam nadzieję że tylko tak mi sie wydaje.albo Bolder 4 kołowy Wózek IMPLAST BOLDER 3/4 - bezpieczna przesyłka (615571629) - Aukcje internetowe Allegro
Może ktoś z Was lub znajomych miał doczynienioa z tymi modelami to podzielcie się na forum.

Chyba czas zacząc kupować jakieś spodnie.zaczyna mnie cisnąc:-D

mi sie podoba taki wozek
wózek Babyactive Jet Picasso 2009 3 w 1 (610673894) - Aukcje internetowe Allegro
podobny to twojego tego pierwszego nawet kolorki takie same

wiecie co ja ten mój wózek kupowałam w małym sklepiku do tego była likwidacja więc dałam ok 700 zł 4 lata temu musiałabym sprawdzić firmę
ale wózek bardzo się nam sprawdził
jeśli się zdecydujecie na konkretny model polecam sprawdzenie w sklepie czy będzie dla Was wygodny :tak:
ja wcześniej napaliłam się na coś innego ale zmieniłam zdanie i kupiłam inny

hejka:)
ja juz obkupilam sie rzeczami ciazowymi i dla noworodka od dziewczyny,ktora jest tutaj tez zarejestrowana...luna665....ma tu swoja gielde..a wszystkie rzeczy sa po jej corusi...polecam zainteresowanych:))))
ps.zauwazylam ze dziewczyny wydaja kupe kasy na wozki dzieciece,nawet do 3.000zl...ja tez musze przyznac ze mam na tym hopla i szukam czegos co bedzie odpowiadalo moim oczekiwaniom...wkoncu jesli tyle pieniedzy..to musi to byc cos super:)))znalazlam wozki w holandii...calkiem dobre i nie za wysoka cene...w pl sa jeszcze raczej niedostepne..musialybyscie poszperac w necie i porownac....podaje strone
Titanium Baby Cosmo kinderwagen army - Euro299,00 : Babycare.nl Razendsnelle levering
Titanium Baby Cosmo kinderwagen army - Euro299,00 : Babycare.nl Razendsnelle levering
Cosmo Titanium Kinderwagen
niewiem jak dlugo beda w promocji...sa rozna kolory...na tych stronach sa tylko 3 lub 4 kolory...kosztuja 299euro...zainteresowanym moglabym pomoc w sprowadzeniu tego wozka...wydaje mi sie ze jest dosc pozadny-widzialam na zywo...no i sama skusze sie chyba na niego:))))poniewaz sama cena kusi...na zlotowki to bedzie okolo1500zl....plus minus-w zaleznoci jak euro stoi...przesylka jest dosc droga..ale znam firme dobra-przewazaca ludzi...jesli bym porozmawiala to mysle ze wziolby okolo 20 euro za dostarczenie go pod same drzwi domu...zobaczcie dziewczyny i ocencie same..ja sie nie nazucam...poprostu moge sie zaangazowac i pomoc paru dziewczynom:)))pozdrowionka

reklama
Gosia fajne to Twoje łóżeczko, wygląda na stabilne, ja własnie sobie różne oglądam na allegro i niektóre to takie badziewia plastikowe..:baffled: a to łóżeczko to bez przewijaka? Przewijak sobie kupiłaś oddzielnie do tego łóżeczka czy miałaś całkiem inny? Te przewijaki co są na łóżeczkach jakoś tak dziwnie wyglądają moim zdaniem, takie głębokie sa i wyglądają na niestabilne. Jak myślisz?

Do góry