Z doswiadczenia wiem, ze bardzo! jesli nie ma oczywiscie porywistego wiatru.
Ja na poczatku Maciejkowi nie kupowalam parasolki, ale mimo obracanego siedziska spacerowki, budki, to slonko i tak mocno swiecilo. Parasolki sa fajne bo "lamane" w dwoch miejscach i mozna je niezle wiginac i dziecko oslonic w duzej wiekszosci. Czasem jak jest bezwietrznie a upalnie to lepsza parasolka niz buda.
Teraz z Alanem jak jest slonce to bez parasolki sie nie ruszamy. A gdy kupilam nowy wozek to od razu parasolke dopbieralam do niego!
Co do fotelikow, to Alan odziedziczy po Maciusiu Ramatti venus kolor magik red
FOTELIK SAMOCHODOWY RAMATTI VENUS 9-18 Wys0zł Wwa (1083101500) - Aukcje internetowe Allegro
Na sie sprawdzil w 100%: Najlepsza w nim jest regulacja, chyba 5stopniowa a z do lezacej prawie i plynna w dodatku. Maciek sam go sobie wybral w sklepie. Ja mialam upatrzone trzy, wzielam Maciusia do sklepu i w kazdym podsadzilam. W tym mial najwiecej miesca(teraz majac zima 3.5roku spokojnie miescil sie w zimowych ubraniach)i najbardziej mu sie spodobal-smial sie, gadal itd, wiec go kupilismy
Ale teraz mam problem, bo Macius wazy juz prawie 18kg i musimy jemu sprawic jakis nowy a nie mam zielonego pojecia jaki...