reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja wiem tylko że jest sliczny:-p
aza zapomniałam...
jutro będę mieć dla Ciebie fotki mojego fotelika(9-36)
A ja czekam i czekam... ;-) Spoko, dziś Ci wybacze...
ja! hahahahah
tez go chcialam :d ale doradzono mi bo niby ta wkladka co jest jest nie wygoda nie nie kazde dziecko lubi z nia jezdzic a ze lato idzie to bedzie gorąco ... tyle wiem wiec juz go nie brałam pod uwage

yhm... rozumiem... dziękuje za uwagi... szukam dalej...

Powiem Ci Kasiu, że żadnych bo z góry założyłam, że odpają. Mówiąc szczerze to chciałabym kupić coś co przesło testy pozytywnie ale wszystkie te foteliki powyżej 500 zł. Ja bym tak chciała zamknąć sie w 350... Z drugiej zaś strony wiem, że lepiej dołożyc i mieć coś porządnego ale nic konkretnego mi w oko nie wpadło. Z takich fotelików co też testu nie maja zastanawiałam się nad Coneco Zenith ale nie wiem co o nim myśleć bo na żywo nie widziałam...

Mam ten fotelik i jestem zadowolona. Jak masz jakieś konkretniejsze pytanie to pisz, chętnie odpowiem.

Może dla ciebie to nie będą wady, ale ja zauważyłam takie "cechy" ;):
- szeleści
- jest materiałowe, więc nie widać przez nie tak dobrze jak przez szczebelki
- jeśli dziecko będzie w nim dużo siedziało, to nie ma się za co złapać żeby trenować wstawanie - boki są gładkie

Mam łóżeczko z baby ono takie podstawowe i nie szeleści, a przez siatkę z pewnością Mały dobrze widzi, bo często z nami "rozmawia" leżąc w łóżeczku.

reklama
Do góry