reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Aza ja kupiłam ten fotelik-espiro optima i jestem bardzo zadowolona.Mały kilka razy juz w nim jezdzil , ale na razie przeprosił sie z starym fotelikiem

(...)
Dziewczyny a ja mam pytanie: czy uważacie, że parasolka do wózka jest przydatna? Nie wiem czy zamawiać czy nie...
Z doswiadczenia wiem, ze bardzo! jesli nie ma oczywiscie porywistego wiatru.
Ja na poczatku Maciejkowi nie kupowalam parasolki, ale mimo obracanego siedziska spacerowki, budki, to slonko i tak mocno swiecilo. Parasolki sa fajne bo "lamane" w dwoch miejscach i mozna je niezle wiginac i dziecko oslonic w duzej wiekszosci. Czasem jak jest bezwietrznie a upalnie to lepsza parasolka niz buda.
Teraz z Alanem jak jest slonce to bez parasolki sie nie ruszamy. A gdy kupilam nowy wozek to od razu parasolke dopbieralam do niego!

Co do fotelikow, to Alan odziedziczy po Maciusiu Ramatti venus kolor magik red
FOTELIK SAMOCHODOWY RAMATTI VENUS 9-18 Wys0zł Wwa (1083101500) - Aukcje internetowe Allegro
Na sie sprawdzil w 100%: Najlepsza w nim jest regulacja, chyba 5stopniowa a z do lezacej prawie i plynna w dodatku. Maciek sam go sobie wybral w sklepie. Ja mialam upatrzone trzy, wzielam Maciusia do sklepu i w kazdym podsadzilam. W tym mial najwiecej miesca(teraz majac zima 3.5roku spokojnie miescil sie w zimowych ubraniach)i najbardziej mu sie spodobal-smial sie, gadal itd, wiec go kupilismy :)

Ale teraz mam problem, bo Macius wazy juz prawie 18kg i musimy jemu sprawic jakis nowy a nie mam zielonego pojecia jaki...

Dobrze wiedzieć, jeśli sie na ten zdecyduje to wypytam sie o wszystko :-)

Dziewczyny a ja mam pytanie: czy uważacie, że parasolka do wózka jest przydatna? Nie wiem czy zamawiać czy nie...
ja mam ale nie uzywam:-:)sorry2:

Ale teraz mam problem, bo Macius wazy juz prawie 18kg i musimy jemu sprawic jakis nowy a nie mam zielonego pojecia jaki...
a ile chcecie wydac kaski na ten fotelik??widze macie taka sama sytuacje jak my..czyli K dostaje fotelik po M a ona dostaje nowy..zdecydowalismy sie na maxi-cosi rodi on jest od 15do 36kg...na allegro sa od 335zl

sama nie wiem
ja mam ale nie uzywam:-:)sorry2:

a ile chcecie wydac kaski na ten fotelik??widze macie taka sama sytuacje jak my..czyli K dostaje fotelik po M a ona dostaje nowy..zdecydowalismy sie na maxi-cosi rodi on jest od 15do 36kg...na allegro sa od 335zl
pewnie nie wiecej niz 350-400zl

Kurcze, tego jest tyle na rynku, ze nie wuem co wybrac. Czy taki od 15 do 36, czy mniej, czy z wlasnymi pasami(jesli sa) czy bez...Zglupiec mozna!

A sobie musze wybrac jakies wkladki laktacyjne, bo piersi mi szaleja, i momo, ze najczesciej karmie ok 7rano i dopiero ok 15-6(czasem wczesniej kolko 12-14, ale malo kiedy)to mi co jakis czas z nich cieknie...

reklama
mam juz fotelik ale nie umiem poluźnic pasów wiec zrobie fotki wieczorem yh ;/

o juz mam ;] :p tak schowali ze ledwo znalazlam :D a wiedz fotelik jak na pierwszy rzut oka OK tylko ... jakoś kolor na stronce ladniejszy byl bo tu granat a tam bardziej niebieski byl ;]

IMG_0106.jpgIMG_0109.jpgIMG_0108.jpgIMG_0107.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry