reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dziunka zdaje |Ci się bo zdjęcia są z góry nieco robione więc tak się wyfdaje jak ja je oglądałam też miałam takie wrażenie..
no a właśnie ten fotelik ma ten + że dół się wysuwa do przodu tak jak na jednym zdjęciu no i dziecko może leżeć.. więc nie ma się co martwić:tak:
za dużego bym napewno nie kupiła....

reklama
Wiem, wiem, takie wrażenie odniosłam to się spytałam ;-) to przedział wagowy do 36 pewnie? Mi właśnie jakoś one nie grają nie wiem czemu:dry:

Ja póki co mam ten do 18 ale tymczasowo bo po Julce i chyba kiepskiej firmy.Gdybym miała wtedy tą wiedzę co teraz... Też ma regulację i można dziecko mieć na leżąco lub siedząco ale myślałam że wszystkie foteliki to mają.

nom to jest przedział 9-36
nie wzięłabym takiego przedziałyu wagowego, ale on się rozsuwa i mała może być w pozycji półleżącej jak w tych naszych pierwszych fotelikach:tak:

a moze jeszcze masz takie wrażenie bo pisałam wcześniej że nie opuściłam jeszcze pasów , i nie są na ramionach , a nieco wyżej...
jak opuszczzę zrobię jeszcze jedną fotkę dla porównania ;-)

Ja tez poszukuje fotelika 9-36kg z mozliwoscia pozycji jak najbardziej lezacej. Kamcia, fajny ten twój i geterki Vikusi przebojowe, poszukuje takich dla młodej i jeszcze nie spotkałam takich małych :(

reklama
Dziewczyny ktore sa na kupnie fotelika... obejrzyjcie sobie fimik
[video=youtube;eSvCogiauiw]http://www.youtube.com/watch?v=eSvCogiauiw&feature=player_embedded[/video]
Ja tez musz kupic juz fotelik od 9 - 18kg, ale jeszcze nie zdecydowalam jaki, na pewno bedzie on montowany tylem do kierunku jazdy.

Do góry