reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

tiaaaa ja mam wsyztsko o czym piszecie tzn butelki każej firmy + niekapki lovi, canpola i tt i nic,
jak daję młodemu butelkę z woą albo soczkiem to cieszy się, gryzie smoka a plyn wypluwa :((

a mogę wam polecić takie butelki firmy MaM. Fajne są - rozkręcają sie całe i mają fajne profilowane smoczki

Kilolek
Bo Twój Michaś jest WYJĄTKOWY :tak:
1 na milion albo i lepiej ;-)

reklama
w tej cenie takie bym proponowała:
Fotelik CYBEX SOLUTION 2010 Berry 15-36kg Nowy (1087342867) - Aukcje internetowe Allegro
Nowe foteliki Cybex Free Warszawa (1083713404) - Aukcje internetowe Allegro

FOTELIK FOTEL SAMOCHODOWY RODI MAXI COSI BONUSY (1081341530) - Aukcje internetowe Allegro

FOTELIK MY WAY-ROAN-9 -36 kg 36- gwarancji (1080895562) - Aukcje internetowe Allegro

Kasia fajny ten fotelik. a tu kolor bardziej przypomina granat:
FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg kolor ASTRAL (1088330277) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam TT AVENT LOVI NUK i uważam ze one są wszystkie fajne z tym że mój syn tak jak kilolka używać ich nie chce :-( uważam że plusem u Lovi i Aventu jest to że można z butelek zrobić kubki niekapki, kapki i treningowe
natomiast pod względem wizualnym prym wiedzie TT:-):-)

KILOLKU
a widzialaś to:
BUTELKA HABERMANA ZESTAW SMOCZKA MEDELA sklep (1077617277) - Aukcje internetowe Allegro
cena i się nie podoba ale w akcie desperacji jestem w stanie to kupić:-(
no widzisz nie pomyslalam o tm, nie wiem czemu. Butelke nawet mam to tylko smozek trzebaby dokupić ale mój Michaś nie chcial nawet cyca ciagnac jak mialam podpiete te cieniusienkie dreniki medeli, wiec jakos nie wierze w powozenie tej akcji, noale można sproować

Kilolek
Bo Twój Michaś jest WYJĄTKOWY :tak:
1 na milion albo i lepiej ;-)
tiaaaa

ja pier.... jeden smmoczek o butelki 37zł!!! http://www.allegro.pl/item1089429602_medela_smoczek_habermana_warszawa.html

tiaaaa ja mam wsyztsko o czym piszecie tzn butelki każej firmy + niekapki lovi, canpola i tt i nic,
jak daję młodemu butelkę z woą albo soczkiem to cieszy się, gryzie smoka a plyn wypluwa :((

a mogę wam polecić takie butelki firmy MaM. Fajne są - rozkręcają sie całe i mają fajne profilowane smoczki

to nasi chłopcy mogą sobie rączki podać...mój też nie trawi niczego innego do picia niż naturalny....choć na szczęście łyżeczką nie pogardzi

mam juz fotelik ale nie umiem poluźnic pasów wiec zrobie fotki wieczorem yh ;/

o juz mam ;] :p tak schowali ze ledwo znalazlam :D a wiedz fotelik jak na pierwszy rzut oka OK tylko ... jakoś kolor na stronce ladniejszy byl bo tu granat a tam bardziej niebieski byl ;]
Zobacz załącznik 259122Zobacz załącznik 259123Zobacz załącznik 259124Zobacz załącznik 259125
Fajny Kasiu ten fotelik. Pawełkowi widzę, że sie spodobał...
Doradzcie mi co do butli.
Jutro ide mu kupić butle do mleczka i smoki do niej bo ja jeszcze mu podaje w tych smokach 0-6:zawstydzona/y:

Dzis zauwazyłam ze już mi nie pasuje ssac z takich więclece po smoczki tylko jakie?

Pomóżcie.
Ja mam butle Tomme Tippee i jestem bardzo zadowolona. Co do smoków to po 6 miesiący są 2 rodzaje: do picia i do kaszki.
kasiu śliczny , a jaki w nim Pawełek szczęśliwy
a to nasz fotelik, tylko musze pasy obniżyć o 1 bo są ciut za wysoko
no i 1 zdjęcie w funkcji leżącej zrobione

Kam fotelik super tylko daj linka co to za firma.

Aza właśnie szukałam na stronce sklepu tego fotelika akle nie mogę znaleźć:eek:
nie ma go po prostu...
później jeszcze zobaczę w necie.. może na allegro znajdę;-)

reklama
kasiu śliczny , a jaki w nim Pawełek szczęśliwy
a to nasz fotelik, tylko musze pasy obniżyć o 1 bo są ciut za wysoko
no i 1 zdjęcie w funkcji leżącej zrobione

Kamcia a ja to mam wrażenie że mała za mała do niego. Tak jakoś zgięta do przodu jest:confused: ale może mi się wydaje...

Do góry