Dziś byłam w sklepie i ogladałam foteliki. Więc po pierwsze ogladałam Maxi-cosi priori i wszystko ok tylko materiał nam nie przypadł do gustu i jakos tak za mało naciągniety. Wiem, że one są dobre ale jak patrze na używki to sie szybko niszczą. Chiccco nie ogladam przez ten test i program w tv. Ogladałam tez mojego faworyto czyli Graco Nautilius ale rzeczywiście jak jest do 36 kg to bardzo słabo sie przechyla, prawie wcale a duzy jakiś też nie jest. Podobał ki się tez na allegro Recaro bo niby specjalizują się w fotelikach ale na żywo takk sobie wygląda. Kurcze, mam jeszcze wiekszy metlik niż miałam więc wciąż niezdecydowani...
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a Chicco jaki ogladalas???Dziś byłam w sklepie i ogladałam foteliki. Więc po pierwsze ogladałam Maxi-cosi priori i wszystko ok tylko materiał nam nie przypadł do gustu i jakos tak za mało naciągniety. Wiem, że one są dobre ale jak patrze na używki to sie szybko niszczą. Chiccco nie ogladam przez ten test i program w tv. Ogladałam tez mojego faworyto czyli Graco Nautilius ale rzeczywiście jak jest do 36 kg to bardzo słabo sie przechyla, prawie wcale a duzy jakiś też nie jest. Podobał ki się tez na allegro Recaro bo niby specjalizują się w fotelikach ale na żywo takk sobie wygląda. Kurcze, mam jeszcze wiekszy metlik niż miałam więc wciąż niezdecydowani...
my chcieliśmy Ramanti formula z pasami innymi ale pan oświecił meza ze mimo ze one sa na rynku sprzedaży to testy nie sa skonczone wiec se darujemy
a Chicco jaki ogladalas???
my chcieliśmy Ramanti formula z pasami innymi ale pan oświecił meza ze mimo ze one sa na rynku sprzedaży to testy nie sa skonczone wiec se darujemy
Powiem Ci Kasiu, że żadnych bo z góry założyłam, że odpają. Mówiąc szczerze to chciałabym kupić coś co przesło testy pozytywnie ale wszystkie te foteliki powyżej 500 zł. Ja bym tak chciała zamknąć sie w 350... Z drugiej zaś strony wiem, że lepiej dołożyc i mieć coś porządnego ale nic konkretnego mi w oko nie wpadło. Z takich fotelików co też testu nie maja zastanawiałam się nad Coneco Zenith ale nie wiem co o nim myśleć bo na żywo nie widziałam...
Kasiiula
ahaPowiem Ci Kasiu, że żadnych bo z góry założyłam, że odpają. Mówiąc szczerze to chciałabym kupić coś co przesło testy pozytywnie ale wszystkie te foteliki powyżej 500 zł. Ja bym tak chciała zamknąć sie w 350... Z drugiej zaś strony wiem, że lepiej dołożyc i mieć coś porządnego ale nic konkretnego mi w oko nie wpadło. Z takich fotelików co też testu nie maja zastanawiałam się nad Coneco Zenith ale nie wiem co o nim myśleć bo na żywo nie widziałam...
z Coneco widziam sea tez mi sie podobał ;
a co do Chicco to pan ze sklepu mowil ze key-1 jest bardzo dobry ma tylko 1 gwiazdkę mniej od tych po 1700 zł wiec nie wiele mniej ;] zreszta w testach tez widac jak wypadł
aha
z Coneco widziam sea tez mi sie podobał ;
a co do Chicco to pan ze sklepu mowil ze key-1 jest bardzo dobry ma tylko 1 gwiazdkę mniej od tych po 1700 zł wiec nie wiele mniej ;] zreszta w testach tez widac jak wypadłpowiem wiecej jak dojdzie fotelik
Lukne sobie na niego, jakoś go w rankingu przegapiłam... Jak dostniesz go to szybciutko prosze o relacje... :-)
Kasiiula
nie zwykły key-1 x plus kolor astral ;P pan pisal ze dzis wysyła wiec jutro/pojutrze powinien bycKasiula a powiedz czy zamówiłaś z Isofixem? Bo taki właśnie miał robiony test. My niestety nie możemy z Isofixem bo go nie mamy w autku :-(
nie zwykły key-1 x plus kolor astral ;P pan pisal ze dzis wysyła wiec jutro/pojutrze powinien byc
Dobrze to poczekam na Twoją opinię.. :-)
reklama
Kasiiula
o masz tutajDobrze to poczekam na Twoją opinię.. :-)
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
testy