reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Tak, moja Julia tez nauczyła się wstawać dzięki 4 uchwytom w kojcu:tak: w łózeczku wogole nie przebywala bo balam sie ze zeby sobie wybije;-) Ale Joasia nieraz siedzi w drewnianym i jak jej zle to wola, przewaznie sama sie wykaraska. No ale w nocy spi z nami.

reklama
Może dla ciebie to nie będą wady, ale ja zauważyłam takie "cechy" ;):
- szeleści
- jest materiałowe, więc nie widać przez nie tak dobrze jak przez szczebelki
- jeśli dziecko będzie w nim dużo siedziało, to nie ma się za co złapać żeby trenować wstawanie - boki są gładkie

ja mojego widzę przez siatkę ;) a do nauki wstawania można kupić takie uchwyty UCHWYTY DO NAUKI WSTAWANIA 4 SZTUKI 2 kolory (1091678400) - Aukcje internetowe Allegro
ja tez widze małegpo i tez mam te uchwyty i jest ok zadowolona jestem bo skacze po nim i jak upadnie to nie boli jego a wady? ni znam :) + jestt to ze jak dziecko spi w lozeczku to spokojnie mozna zabrac gdzies na wyjazdy i dziecko wie ze spi u siebie ;] no i pamietaj ze do turystycznego i tak trzeba materac dokupic :) my kupilismy takie lozko z bajerami za 200 zl nei cale ale te bajery nie potrzebne :D z niczego nie korzystamy :D wiec nie inwestuj w mega drogie lozko :)

ja tez widze małegpo i tez mam te uchwyty i jest ok zadowolona jestem bo skacze po nim i jak upadnie to nie boli jego a wady? ni znam :) + jestt to ze jak dziecko spi w lozeczku to spokojnie mozna zabrac gdzies na wyjazdy i dziecko wie ze spi u siebie ;] no i pamietaj ze do turystycznego i tak trzeba materac dokupic :) my kupilismy takie lozko z bajerami za 200 zl nei cale ale te bajery nie potrzebne :D z niczego nie korzystamy :D wiec nie inwestuj w mega drogie lozko :)
dokładnie , teraz kupiłabym tańsze i proste bo w sumie służy tylko do spania , a mały jak się wierci w nocy to przynajmniej go nic nie boli bo wypycha nogami siatkę (jak śpi na szerokość)

a widzicie, nie wiedziałam, że są takie uchwyty :)
Ja mam turystyczne i bedzie mi pewnie służyło za mobilny kojec (na 5 minut ;)) jak Ala się zrobi bardziej ruchliwa. No i oczywiście na wyjazdy.

co do tych uchwytów to my mieliśmy przy łóżeczku...:tak:
oczywiście ja dałam te uchwyty do kojca bo w łóżeczku mała tylko śpi...

a wstawiałam filmik pod koniec maja jak mała się na tych uchwytach podnosiła
tu jest link do tego filmiku
[video=youtube;lsQUym9yyfQ]http://www.youtube.com/watch?v=lsQUym9yyfQ[/video]

a my juz zdecydowalismy maz byl w hurtowni rozmawial z panem co sie zna na fotelikach i polecial CHICCO FOTELIK KEY 1, 9-18 Kg - 3 KOL 2010+GRATIS (1086751261) - Aukcje internetowe Allegro w testach ma o 1 gwiazdke od tych z gorej pułki co koztyja po 1.700 zl ;] u mnie w hurtowni fotelik ponad 400 zl wiec kupujemy przez allegro :)

też się nad nim zastanawiam ale wiesz że te rewelacyjne wyniki w testach są jeśli fotelik masz z baza isofix

Kurcze, widzę, że większość z Was kupuje fotelik do 18 kg. Ja jednak chcę kupić do 36, o taki: GRACO Fotelik NAUTILUS 9-36kg+ ochraniacz WROCŁAW (1082184165) - Aukcje internetowe Allegro Wiem, że juz go pokazywałam ale może któraś wie coś o nim bo ja powiem szczerze pogubiłam się całkowicie w tych fotelikach. Jedyne co jest dla ,mnie ważnie to możliwość przechylania fotelika bo nie chce aby małemu przy spaniu głowa wisiała...

aza polecała bym mniejsza rozpiętość wagową bo wiesz jak to jest jeśli cos jest do wszystkiego to jest do niczego

reklama
Do góry