reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
lagajka kupilas juz huśtawkę ?? jak nie to w weekend widziałam w Auchanie po 19 zł

co do fotelików bo chcialam chicco proxime jednak obejrzałam testy zderzeniowe na yt i program Uwaga poświęcony im i odrazu mi sie odechciało ;] zresztą pan w sklepie tez odradził

ja wybralam przedzial 9-18 bo mysle ze dla Pawełka starczy pozniej bedzie druga dzidzia to ja do tego przełozymy a dla Pawełka sie kupi juz wiekszy jakis
Ja zmeiniałąm fotelik jak Sonia miała niecałe 8kg stąd decyzja na 0-18, ale tak jak Kasiula myślimy o 2 dzidzi tak wiec i drugim wiekszym foteliku w przyszłym roku a ten młodziak dostanie w spadku ;)

ja wybralam przedzial 9-18 bo mysle ze dla Pawełka starczy pozniej bedzie druga dzidzia to ja do tego przełozymy a dla Pawełka sie kupi juz wiekszy jakis

my właśnie w taki sposób rozplanowaliśmy foteliki....Patula musi się za jakiś czas wyprowadzić z tego do 18kg żeby Arek mógł w nim jeździć

A tak to sobie zaplanowałyście... Cwaniary... Głupie to nie jest...Ja też w sumie planuje drugie więc może to jest dobry pomysł... Hmmm... Przemyślimy sprawe...

W najbliższym czasie ma zamiar kupić małemu łóżeczko turystyczne, bo mi strasznie sie młody rzuca w łóżeczku i czasami budził sie z płaczem bo przekręcił sie w poprzek :-( bo szczebelki mu główke uciskały. teraz spię z nim.

Chcę zrezygnować z drewnianego łóżeczka, powiedzcie czy jakieś wady ma to turystyczne łóżeczko?

czy jakieś wady ma to turystyczne łóżeczko?

Może dla ciebie to nie będą wady, ale ja zauważyłam takie "cechy" ;):
- szeleści
- jest materiałowe, więc nie widać przez nie tak dobrze jak przez szczebelki
- jeśli dziecko będzie w nim dużo siedziało, to nie ma się za co złapać żeby trenować wstawanie - boki są gładkie

reklama
Może dla ciebie to nie będą wady, ale ja zauważyłam takie "cechy" ;):
- szeleści
- jest materiałowe, więc nie widać przez nie tak dobrze jak przez szczebelki
- jeśli dziecko będzie w nim dużo siedziało, to nie ma się za co złapać żeby trenować wstawanie - boki są gładkie
ja mojego widzę przez siatkę ;) a do nauki wstawania można kupić takie uchwyty UCHWYTY DO NAUKI WSTAWANIA 4 SZTUKI 2 kolory (1091678400) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry