reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kurczę, laseczki widzę że zaangażowałyście się w sprawę heheheh:-D
No więc raz jeszcze - trochę wymagająca jestem;-):
- długa
- elegancka
- gładki materiał
- "lejąca się"
- dekolt w karo lub asymetryczny
- koniecznie z szerokimi ramiączkami lub rękawkami

reklama
Kurczę, laseczki widzę że zaangażowałyście się w sprawę heheheh:-D
No więc raz jeszcze - trochę wymagająca jestem;-):
- długa
- elegancka
- gładki materiał
- "lejąca się"
- dekolt w karo lub asymetryczny
- koniecznie z szerokimi ramiączkami lub rękawkami

Mary a ta czarna Ci sie nie podoba? Bo z tego co opisywalas to wszystko chyba ma. wklejam jeszcze raz linka http://cgi.ebay.co.uk/SATIN-MAXI-DRESS-BOHO-SEXY-HIPPIE-HALTER-S-M-L-14_W0QQitemZ170341827257QQcmdZViewItemQQptZUS_CSA_WC_Dresses?hash=item27a92a02b9&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1685|240%3A1318|301%3A0|293%3A4|294%3A50#ebayphotohosting

Zapomniałam dodać - nie czarna :-)
No i jak ramiączka idą na szyję lub jest wiązanie na szyi to wtedy optycznie powiększa to jeszcze bardziej biust a tego bym już nie chciała;-)
sukienka piękna ale nie dla mnie i nie na ślub, raczej na bankiet albo uroczystą kolacje

Spoko Klaudzia, ja naprawdę chyba musze przymierzyć żeby się zdecydować ;-)

No tak z taka suknia to juz nie ma zartow :) Ja z moja zaryzykowalam, ale nie byla bardzo droga i mam mozliwosci przerobek wiec moglam sobie pozwolic :) Powodzenia. Sprobuj w Monsoon jezeli macie w Irlandii dosc drogo ale moze akurat cos sie znajdzie na przecenie :-)

Dziewczyny dostalam wczoraj moj detektor :)
wogole nie moglam znalezc serduszka, a swoje z latwoscia slyszalam gdy podjezdzalam wyzej, wiec nie chcialam pisac bo troszku panikowalam.
Ale wieczorkiem gdy polozylam sie wygodnie na lozeczku, wypilam duzo wody, wysmarowalam brzucho zelem od razu poznalam serduszko mojej kruszynki. Tak slodko bilo. Az sie poplakalam ze wzruszenia ze ono tam naprawde jest i jest tylko moje i mojego K. To cos niesamowitego poprostu. I dalej to do mnie nie dochodzi...
Nie moge sie doczekac kiedy juz zobacze maluszka i bede go mogla "mocno" przytulic :-)

np ta bordowa mi sie podoba k08bordo SUKNIA WIECZOROWA SUKIENKA Z TAFTY ROZMIAR 42 (648271369) - Aukcje internetowe Allegro
w tym stylu szukalam dzis na miescie
no to rzeczywiscie piekna. tutaj wiekszosc sukienek jest do kostek, to raczej przed kolana jest ciezko znalezc ;-)
brat mojego meza bardzo chce to wesele w listopadzie a ja ciagle licze ze moze cos sie przesunie ten termin chociaz troszke. ja z kupnem sukni wstrzymam sie do konca bo w sumie nie wiadomo kiedy maluszek przyjdzie na swiat a nie chcialabym czegos takiego ze wydam sporo na ladna suknie ciazowa a za 2 dni urodze :sorry:
Dziewczyny dostalam wczoraj moj detektor :)
wogole nie moglam znalezc serduszka, a swoje z latwoscia slyszalam gdy podjezdzalam wyzej, wiec nie chcialam pisac bo troszku panikowalam.
Ale wieczorkiem gdy polozylam sie wygodnie na lozeczku, wypilam duzo wody, wysmarowalam brzucho zelem od razu poznalam serduszko mojej kruszynki. Tak slodko bilo. Az sie poplakalam ze wzruszenia ze ono tam naprawde jest i jest tylko moje i mojego K. To cos niesamowitego poprostu. I dalej to do mnie nie dochodzi...
Nie moge sie doczekac kiedy juz zobacze maluszka i bede go mogla "mocno" przytulic :-)
ach klaudzia ale sie wzruszylam :happy:

reklama
Ale wieczorkiem gdy polozylam sie wygodnie na lozeczku, wypilam duzo wody, wysmarowalam brzucho zelem od razu poznalam serduszko mojej kruszynki. Tak slodko bilo.

Klaudziu-az Ci zazdroszcze tego sluchania:tak:, ale tak pozytywnie. Ja bardzo liczylam, ze 4.06 uslysze serduszko jak bylam na wizycie, ale nie robili takiego badania. Bylam przeciwna kupowaniu tych urzadzen, ale teraz sama sie nad tym powaznie zastanawiam:-)

Do góry