reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
laski na allegro jest wózek za 12 tysięcy złotych !! może się któraś skusi? hahahaha

WÓZEK CONCORD NEO CARBON LIMITOWANY ZESTAW WHITE (655724287) - Aukcje internetowe Allegro

moze sam jezdzi :D :)

a co do sukienki to zadowolona jestem ze swojej tylko cycki troche duze byly :p w sumie sa ale wizualnie chyba powiekszyly sie :) tylko kurcze buty mialam niedobre bo z paskiem na piecie a z przodu nie mialy paska na kostce i mi latala noga :( nigdy wiecej takich butów :p

Dziewczyny za 12 tysiaków to ten wózek chyba nie tylko sam jeździ, ale też przewija, karmi i wychowuje:-):-):-). Ale najbardziej przerażające jest to że są ludzie, którzy ten wózek kupią...:-). Niewiarygodna ta cena!!!!

Jak kogoś stać to niech kupuje. W sumie w zależności od zarobków mamy inne przeliczniki ;-)

Ja już mam leżaczek Leżaczek FISHER PRICE Kick&Play | Pokoik dziecięcy | Leżaczki, bujaki i chodziki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla niemow
Bardzo fajny, melodie można ściszyć jeśli uważamy że za głośno gra, wibracje super :tak:Testowany już był na 2,5 miesięcznej córeczce kuzynki i mała była wpatrzona w światełka jak sroka w gnat, poza tym bardzo szybko zrozumiała, że jak kopnie nóżkami to będzie grało i świeciło i w ogóle impreza :-) Łóżeczko jest typowe sosnowe chyba(nie znam się...), laktator BabyOne, do tego 5 kocyków w różnych rozmiarach, nawet mi się dostały nieużywane pojemniki na pokarm z Aventy plus już nawet nie pamiętam.Do tego termometr do wody, pieuchy frotte(o których się dowiedziałam że przydają się w sumie tylko u lekarza żeby położyć na zimną wagę) i dalej nie pamietam... Ciuszki są śliczne, a najbardziej podoba mi się malusia biała koszulka z napisem "I MAY BE LITTLE BUT STILL I AM THE BOSS":-D
Jak tak zliczyłam wszystko do kupy, to na wszystkim zaoszczędziłam jakiś 1000zł :szok:

Jak kogoś stać to niech kupuje. W sumie w zależności od zarobków mamy inne przeliczniki ;-)

Ja już mam leżaczek Leżaczek FISHER PRICE Kick&Play | Pokoik dziecięcy | Leżaczki, bujaki i chodziki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla niemow
Bardzo fajny, melodie można ściszyć jeśli uważamy że za głośno gra, wibracje super :tak:Testowany już był na 2,5 miesięcznej córeczce kuzynki i mała była wpatrzona w światełka jak sroka w gnat, poza tym bardzo szybko zrozumiała, że jak kopnie nóżkami to będzie grało i świeciło i w ogóle impreza :-) Łóżeczko jest typowe sosnowe chyba(nie znam się...), laktator BabyOne, do tego 5 kocyków w różnych rozmiarach, nawet mi się dostały nieużywane pojemniki na pokarm z Aventy plus już nawet nie pamiętam.Do tego termometr do wody, pieuchy frotte(o których się dowiedziałam że przydają się w sumie tylko u lekarza żeby położyć na zimną wagę) i dalej nie pamietam... Ciuszki są śliczne, a najbardziej podoba mi się malusia biała koszulka z napisem "I MAY BE LITTLE BUT STILL I AM THE BOSS":-D
Jak tak zliczyłam wszystko do kupy, to na wszystkim zaoszczędziłam jakiś 1000zł :szok:

tez mam taki lezaczek ktory dostalam ale nie sprawdzalam jeszcze jak gra:-)zawsze to o jeden wydatek mniej:-)

Ja staram sie wszystko kupic uzywane. takze mam juz lozeczko i pelnoooo ciuszkow. Naprawde idzie zaoszczedzic na uzywanych tymbardziej ze ciuszki takie maluszki zaloza kilka razy i tyle. a niektore beda od razu zamale wiec nie warto. Juz sie nie moge doczekac szukania wozeczka w Polsce. :-):-) Jezeli mi sie uda zlezc cos konkretnego to kupimy w Polsce, a jak nie to kupie tutaj uzywanego BUZZA :-):-):-)

Ja staram sie wszystko kupic uzywane. takze mam juz lozeczko i pelnoooo ciuszkow. Naprawde idzie zaoszczedzic na uzywanych tymbardziej ze ciuszki takie maluszki zaloza kilka razy i tyle. a niektore beda od razu zamale wiec nie warto. Juz sie nie moge doczekac szukania wozeczka w Polsce. :-):-) Jezeli mi sie uda zlezc cos konkretnego to kupimy w Polsce, a jak nie to kupie tutaj uzywanego BUZZA :-):-):-)

Klaudia to juz lozeczko sobie przywiezliscie??
mam pytanko do Ciebie jako ze mieszkasz w anglii to jak moge znalezc jakies secendhendy w londynie??mozna na necie jakos namierzyc to??
co do buzza to jedna klientka mi napisala ze jest mega niezadowolona z niego bo po 2mca jej skrzypi i w ogole ale przeciez jak skrzypi to mozna nasmaroac:-)ja mam mieszane uczycua co do buzza chce koniecznie 3kolowy ale baro mi sie podoba mutsy urban rider tez!!

reklama
Do góry