reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Szukam tej cholernej sukienki i to jedyne co znalazłam póki co chociaż nie do końca tak ją sobie wyobrażałam bo wolałabym długą do kostek.
ELEGANCKIE SUKIENKI CIĄŻOWE **** NOWOŚĆ***L/XL (654542747) - Aukcje internetowe Allegro
No i rozmiar :baffled: nawet xl będzie mi mała w biuście... chyba jednak wolę "na żywo" ciuchy kupować...
a taka? SUKIENKA CIĄŻOWA+SZARFA kwiaty R.XLbiust-100-118 (653534162) - Aukcje internetowe Allegro
jest większa, ale plecy ma elastyczne więc będzie się dobrrze układać, zwłaszca, ze jak piszesz masz spory biust. A na brzuchu to zawsze moze być większa

Szukam tej cholernej sukienki i to jedyne co znalazłam póki co chociaż nie do końca tak ją sobie wyobrażałam bo wolałabym długą do kostek.
ELEGANCKIE SUKIENKI CIĄŻOWE **** NOWOŚĆ***L/XL (654542747) - Aukcje internetowe Allegro
No i rozmiar :baffled: nawet xl będzie mi mała w biuście... chyba jednak wolę "na żywo" ciuchy kupować...

A moze cos takiego? http://cgi.ebay.co.uk/Long-MAXI-Hippie-Boho-DRESS-Sz-6-8-10-12-BABYBLUE-d68_W0QQitemZ270405020258QQcmdZViewItemQQptZWomen_s_Clothing?hash=item3ef5652a62&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1685|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50#ebayphotohosting

Jezeli wolisz bardziej eleganckie, to moge dalej poszukac :) Powiedz tylko czy o taki styl Ci chodzi ? :):-)

a taka? SUKIENKA CIĄŻOWA+SZARFA kwiaty R.XLbiust-100-118 (653534162) - Aukcje internetowe Allegro
jest większa, ale plecy ma elastyczne więc będzie się dobrrze układać, zwłaszca, ze jak piszesz masz spory biust. A na brzuchu to zawsze moze być większa

sliczne te sukienki i niedrogie:-)

Piekna ta kiecka tez chce sobie taka kupic bo fajnie na brzuszku sie bedzie ukladac:-)i nie duzo 20funtow:-)

Sukienka super, chociaż długość średnio mi się podoba, ale dziękuje za fatygę ;-)
Widziałam dzisiaj piękną sukienkę - srebrzysto siwą, za kostkę, na szerokich ramiączkach, lejący gładki materiał, dekolt asymetryczny z doszywanymi srebrzystymi kwiatkami - piękna, tylko ten rozmiar który przymierzałam był teraz akurat, większego nie mieli no i dałam sobie spokój.... chyba poczekam jeszcze miesiąc z tym zakupem, chyba że zdecyduję się sprowadzić z innego sklepu i kupić rozmiar większy
Tylko że okrutnie droga i w sumie nie wiem czy chcę wydać AŻ TYLE... :sorry:

reklama
klaudzia - akurat na te w pasy z allegro sama zwróciłam wcześniej uwagę :-) ale wolałabym długą, do kostek. Szukam długiej i "lejącej się", gładkiej sukienki
Allegro już przejrzałam wzdłuż i w szerz ale myślę że nie ma co czasu tracić bo chyba nie zdecydowałabym się jednak na zakup ciuszka przez internet... taka moja mała fobia ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry