reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A ja chyba jestem jakaś nienormalna - mi na każdej wizycie lekarz sprawdza tętno maluszków, a jakoś nie robi to na mnie wrażenia. Za to patrzeć na nie mogłabym bez końca :tak:
A nie wiecie od którego tygodnia można podsłuchać serduszko przez zwykły lekarski stetoskop? Coś mi się pamięta, że już od 16 t.c., ale nie jestem pewna...

reklama
A ja chyba jestem jakaś nienormalna - mi na każdej wizycie lekarz sprawdza tętno maluszków, a jakoś nie robi to na mnie wrażenia. Za to patrzeć na nie mogłabym bez końca :tak:
A nie wiecie od którego tygodnia można podsłuchać serduszko przez zwykły lekarski stetoskop? Coś mi się pamięta, że już od 16 t.c., ale nie jestem pewna...

NO TAK!!!! :) super!!!! zapomniałam o stetoskopie toz mozna wziac matki i przylozyc :)

ja nie kupie bo wolę zielony kolor, a mają tylko czarne i białe :-D:-D:-D
ale tako "lotniczy" wózek to musi być super lekki, na zimę się nie nadaje, bo ja zawieje, to byśmy ganiały za dzieckiem po mieście ;-)

Klaudziu-az Ci zazdroszcze tego sluchania:tak:, ale tak pozytywnie. Ja bardzo liczylam, ze 4.06 uslysze serduszko jak bylam na wizycie, ale nie robili takiego badania. Bylam przeciwna kupowaniu tych urzadzen, ale teraz sama sie nad tym powaznie zastanawiam:-)

Fajna sprawa, naprawde :)
I wsumie nie drogo bo jak za 60 kupisz to pozniej wsumie moglabys sprzedac na allegro za pol ceny wiec 30 zl to nie majatek :-):-):-)
Myslalam ze sie bede martwic jak nie znajde serduszka ale maluch czasami za bardzo sie rusza i poprostu sie nie da :) I zajmuje to dobra chwilke

reklama
strasznie się śmiałam jak zobaczyłam cenę tego wózka, bo już wcześniej mój M mi pokazywał. Myślałam że ta cena to pomyłka.

Do góry