reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
na stadionie w Warszawie to ponoć ok 800-900 zł. Ale nie wiem co wtedy z gwarancją
to tam jeszcze cos jest?

nie wiem czy ktoś już wklejał te wózki, ja marzę o x landerze xa ale jest troche drogi i ten jest całkiem fajną tańszą wersją, kółka moa być mniejsze i wtedy woz jest lżejszy o 1 kg, ale takie są chyba lepsze. No i ja wolę gładki. Czytam opinie o nich i prawie nie ma złych Jumper X 3w1 TAKO WYS.0 ZŁ - OD PRODUCENTA (651083045) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo fajny i cena przystępna, zwłaszcza, ze wszystko już jest w tym komplecie. Ja bym brała

nie wiem czy ktoś już wklejał te wózki, ja marzę o x landerze xa ale jest troche drogi i ten jest całkiem fajną tańszą wersją, kółka moa być mniejsze i wtedy woz jest lżejszy o 1 kg, ale takie są chyba lepsze. No i ja wolę gładki. Czytam opinie o nich i prawie nie ma złych Jumper X 3w1 TAKO WYS.0 ZŁ - OD PRODUCENTA (651083045) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze ten fajny, ale już droższy. Mi to jak coś wpada w oko to rzadko kiedy tanie :-(
Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...
widziałam te wózeczki na żywo, bo też się zastanawiałąm nad tako, są bardzo fajne. U nas w mieście dużo takich jeździ

x-landery sa na allegro po 1200-1300zl...poszukaj w hurtowniach dzieciecych w swoim miescie jak masz jakies albo czekaj na promocje bo napewno beda:-)
OLICA kupila x-landera za 1200 w promocji w hurtowni dzieciecej:-)

xxxklaudziaxxx oczywiście jak skończymy to wkleje jakieś foto. :-):-):-)

gie-oska na razie kupiłam samą szafe i komode w kolorze niebieskim bo wydaje mi się, że to kolor, który może być i dla dziewczynki i dla chłopca. Poza tym zrobiłam 2 ściany w kolorzepomarańczowym a 2 w zielonym więc myślę, że będzie się ładnie komponować. Chciałam jeszcze kupić stolik i krzeszła z Mammuta ale powiem Ci, że ten stolik jest ogromny i zająłby mi za dużo pokoiku. Dlatego w następnym miesiący dokupię zamiast z Ikei ten komplecik: STOLIK MAMUT mammut + 2 krzesełka STOLIKI $$$$$$ (651413424) - Aukcje internetowe Allegro Jest o wiele mniejszy, zgrabniejszy i bardziej funkcjonalny bo możesz w nim chować kredki a jak odwrócisz blat jest podkładka do układania lego. Potem kupię regał na zabawki ale raczej nie z Mammuta bo zapłacić za 3 półeczki 300 zł to chyba trochę dużo. Pomyślałam o tym: IKEA | Regały na książki | System regałów na książki BILLY | BILLY | Regał Kolor podobny a półek dużo więcej :-) Postawię go za drzwiami żeby nie stał na pierwszym planie i myślę, że będzie ok. Do tego pokupuje dodatki z Ikei takie jak zielone półeczki Mammut, kosze na zabawki itp. i pokoik gotowy :-):-):-)

xxxklaudziaxxx oczywiście jak skończymy to wkleje jakieś foto. :-):-):-)

gie-oska na razie kupiłam samą szafe i komode w kolorze niebieskim bo wydaje mi się, że to kolor, który może być i dla dziewczynki i dla chłopca. Poza tym zrobiłam 2 ściany w kolorzepomarańczowym a 2 w zielonym więc myślę, że będzie się ładnie komponować. Chciałam jeszcze kupić stolik i krzeszła z Mammuta ale powiem Ci, że ten stolik jest ogromny i zająłby mi za dużo pokoiku. Dlatego w następnym miesiący dokupię zamiast z Ikei ten komplecik: STOLIK MAMUT mammut + 2 krzesełka STOLIKI $$$$$$ (651413424) - Aukcje internetowe Allegro Jest o wiele mniejszy, zgrabniejszy i bardziej funkcjonalny bo możesz w nim chować kredki a jak odwrócisz blat jest podkładka do układania lego. Potem kupię regał na zabawki ale raczej nie z Mammuta bo zapłacić za 3 półeczki 300 zł to chyba trochę dużo. Pomyślałam o tym: IKEA | Regały na książki | System regałów na książki BILLY | BILLY | Regał Kolor podobny a półek dużo więcej :-) Postawię go za drzwiami żeby nie stał na pierwszym planie i myślę, że będzie ok. Do tego pokupuje dodatki z Ikei takie jak zielone półeczki Mammut, kosze na zabawki itp. i pokoik gotowy :-):-):-)

tez mi sie wydaje ze kolor niebieski jest uniwersalny:-)fajny ten stolik co dalas:-)ale ten regal co dalas to nie jest typowo dzieciecy tak??

Niestety nie ale pojemny a to ważne bo jestem pewna, że zabawek, książeczek, puzzli itp. niedługo bedzie bardzo dużo. Ten typowy regał z Mammuta podoba mi się ale 3 półeczki to chyba za mało. Ale jeszcze zobaczymy, muszę tamten regał na żywca zobaczyć bo na razie to tylko w katalogu go oglądałam.

reklama
Ja dla synka mam mebelki mamut(ale bez szafy), dopelnilam pokoj regalem sosnowym z jedna zamykana szafka i jest super. Naprawde polecam :). Zdjecia zamiescilam kilka lub kilkanascie stron wczesniej :)

Do góry