reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

sliczniutkie te ciazowe ciuszki:)))ja juz snuje plany na pokoik dla dzieci,poniewaz moj maluszek bedzie dzielil razem z bratem pokoj:)))i dlatego zdecydowalam sie zrobic niebieski pokoik z rozowymi jakimis ozdobami-by bylo porowno..hihihi..ciekawa jestem jak to wyjdzie w realu;))))
pozdrowionka

reklama
A do mnie dziś doszły naklejki na ścianę. Na razie poprzyklejałam taśmą tak na próbę i szczerze nie mam pomysłu jak to skomponować. Chyba tak po prostu co kawałek coś przykleję

A mi przyszla jednak sukienka na weselicho :)
Ogolnie bardzo mi sie podoba i nie uciska brzuszka, choc przylega do brzuszka :) Teraz tylko doszyc gore (cos na biust) i bedzie superancko :-):-)Ciesze sie bo balam sie strasznie tej sukienki :) Przylega dobrze za kolano i wyszczupla mi lydki wiec jest ok :-D

Ogolnie bardzo mi sie podoba i nie uciska brzuszka, choc przylega do brzuszka :) Teraz tylko doszyc gore (cos na biust) i bedzie superancko :-):-)Ciesze sie bo balam sie strasznie tej sukienki :) Przylega dobrze za kolano i wyszczupla mi lydki wiec jest ok :-D

klaudia na co czekasz ubieraj sie w nia pstrykaj zdjecia i pokaz a nie opisujesz nam tu tylko :p

super, ze wszystko pasuje :D a dlaczego musisz doszyc cos gora?

super, ze wszystko pasuje :D a dlaczego musisz doszyc cos gora?

Bo to nie jest typowa ciazowka tylko dla normalnej dziewczyny, a ze brzusio mam juz dosc duzy to wtedy dol sukienki podchodzi za wysoko i musze poprostu cala obnizyc pod biust zeby wszystko lezalo idealnie, no i dlatego zostaje bez gory wiec musze cosik doszyc :)

reklama
Do góry