co do wózka x landera to moja siosrta urodziła we wrześniu i właśnie kupiła x landera XT i do teraz żałuje że nie przemyślała tej decyzji i się uparła. Mówi że zielony jest koszmarny bo muchy do niego strasznie lecą, do tego wózek 3 kołowy strasznie źle się prowadzi, x-landery nie mają możliwości zmiany w spacerówkach kierunku jazdy i nie widać co dziecko robi jak jest niegrzeczne. Powiedziała że już by go nie kupiła, bo nie jest poręczny... mała ma 9 miesięcy i tak musi kupić zwykłą spacerówkę - parasolkę bo z tamtym źle się chodzi na spacery jak nie ma nikogo innego do pomocy żeby zniósł wózek... dlatego ja zwracam teraz uwagę na te wszystkie rzeczy.
Co do buzz to miała go bratowa i kuzynka i w prowadzeniu nie różni się niczym od x-landera, jedyny plus to że można zmieniać kierunek jazdy w spcerówce, ale za to jest masakrycznie drogi
Co do tych 3 kół to się nie dziwię, że żałuje.
A o tym braku możliwości zmiany kierunku usadzenia dziecka-słyszałam i sama nie wiem czy to jest aż taki problem.
Wydaję mi się, że ile nas tu jest tyle będzie opinii :-)
Ale dobrze, że komentujemy wady i zalety wózków-zawsze to jakaś wskazówka.
Dziewczyny a czy to nie jest tak, że jaki wózek bysmy nie kupiły to potem i tak kupimy zwykłą lekką spacerówkę jak dzidzia będzie większa? :-)