reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
no u mnie ceny takie jak u aga4444 a miasto małeo boze .... nie wiedzialam ze takie kosmiczne ceny :| :| :| :| ja 3 lata temu jeszcze przed podwyzka cen weselnych za wesele za osobe 75zł i dodam ze w moim zakresie tylko picie i tort no i wodka bo ciasto to juz było wliczone ....
ciekawe ile u mnie w miesice teraz za osobe za taka przyjemnosc ....
A
aga4444
Gość
wiesz Kasia a ja mieszkam na takim zadupiu i takie ceny... a swoją drogą bardzo mało za to wesele płaciłaśo boze .... nie wiedzialam ze takie kosmiczne ceny :| :| :| :| ja 3 lata temu jeszcze przed podwyzka cen weselnych za wesele za osobe 75zł i dodam ze w moim zakresie tylko picie i tort no i wodka bo ciasto to juz było wliczone ....
ciekawe ile u mnie w miesice teraz za osobe za taka przyjemnosc ....
O Maj Gad!!!! 42 osoby ja chrzciny zrobiłam na 18 osób i wolę tego nie wspominać a 42 osoby... to bym padłaja chyba będe musiała wszytskie meble z salonu wynieść by wszystkich gości pomieścić. 2 lata temu zrobilam chrzciny na 42 osoby ale mialam zdecydowanie mniej gratów. szok ile tego się uzbierało
kilolek
podwójna listopadowa mama
a to sama najbliższa rodzina!!!! Te same osoby co zwykle u rodziców np na wigilii (tylko wtedy rokłada się na 2 domy)wiesz Kasia a ja mieszkam na takim zadupiu i takie ceny... a swoją drogą bardzo mało za to wesele płaciłaś
O Maj Gad!!!! 42 osoby ja chrzciny zrobiłam na 18 osób i wolę tego nie wspominać a 42 osoby... to bym padła
ja obiadki niedzielne na 20 osób robię czasem ;-)
A
aga4444
Gość
katerenki zobacz: Spacerówka Britax Romer Roemer Vigour 3 x Gratis (1022426681) - Aukcje internetowe Allegro :-):-):-):-)ja tez mysle nad kupieniem spacerowki...narazie podoba mi sie ta tylko droga...
BRAND NEW BRITAX B-SMART 4 PUSHCHAIR IN AURORA GREEN on eBay (end time 23-May-10 17:48:25 BST)
katrenki
Fanka BB :)
bardzo podobna :-) wydaje mi sie ,ze tansza bo nie ma mozliwosci przodm i tylem i troszke ciezsza, ale tafirma ma kilka wozkow ktore maja kompletnie rozne ceny a wygladaja niemalze idenycznie..... ppewnie jakies drobne roznice sa ale cena nawet o 100 funtow roznicy.....
A
aga4444
Gość
jak to przecież pisze że można zarówno przodem jak i tyłem co do wagi to fakt jest 2 kg różnicy ale żeby przez to taka cenabardzo podobna :-) wydaje mi sie ,ze tansza bo nie ma mozliwosci przodm i tylem i troszke ciezsza, ale tafirma ma kilka wozkow ktore maja kompletnie rozne ceny a wygladaja niemalze idenycznie..... ppewnie jakies drobne roznice sa ale cena nawet o 100 funtow roznicy.....
katrenki
masz racje, nie doczytalam dobrze.... :-) ceny to faktycznie potrafia byc zawrotne... ;-)
D
dziunka24.
Gość
wiesz Kasia a ja mieszkam na takim zadupiu i takie ceny... a swoją drogą bardzo mało za to wesele płaciłaś
O Maj Gad!!!! 42 osoby ja chrzciny zrobiłam na 18 osób i wolę tego nie wspominać a 42 osoby... to bym padła
A co powiecie na to:
Mój tata był ostatnio na pogrzebie, tam stała dwójka staruszków, a wokół nich mnóstwo ludzi. Okazało się że to jedna rodzina. Ta dwójka staruszków+ 12 ich dzieci +32 wnuków+48 prawnuków=94 osoby. I cholera, zrób tu chrzciny
reklama
Sylaba
Ja chrzciny starszego tez mialam na blisko 50 osob to bylo ponad 10 lat temu i rodzina nam przez ten czas tak urosła, że na młodszego chrzciny nie byłam juz w stanie zaprosić wszystkich i byli tylko najbliżsi - 16 osób.
Niedawno się dowiedziałam od mojego taty ze mój prapradziadek mial 22 rodzeństwa wszystkie z jednej mamy i żadnych wieloraczków tam nie było aż trudno mi to sobie wyobrazić
Niedawno się dowiedziałam od mojego taty ze mój prapradziadek mial 22 rodzeństwa wszystkie z jednej mamy i żadnych wieloraczków tam nie było aż trudno mi to sobie wyobrazić